Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea caderii parului cu produse CaliVita

Calvitia, alopecia, sau mai popular chelia, toate vorbesc despre acelasi lucru: cadere masiva si definitiva a podoabei capilare, care afecteaza in special barbatii.
Cauzele pierderii parului sunt destul de controversate, stres-ul, depresia sau chiar constructia genetica a persoanei fiind gasite vinovate pentru scalpul plesuv al barbatilor. Un lucru este cert, insa, firele de par cad deoarece nu mai primesc substantele nutritive care le fac posibila cresterea.
Pentru stoparea caderii parului, foarte util este un amestec de plante fabricat dupa urmatoarea reteta: se fierb, intr-un litru de apa, coaja de mesteacan, urzici si radacini de brusture. Se lasa la fier 10-15 minute, apoi se strecoara. Odata racita, se spala cu ea parul, in special la radacina. Acest tratament se aplica de doua ori pe saptamana, timp de 3 luni. Persoanele intr-o faza avansata de alopecie, pot incerca tinctura de brusture. Masarea pielii capului cu tinctura de brusture, obtinuta din 500 gr. de planta dizolvata in 100ml de alcool, va stimula circulatia sangvina, favorizand astfel cresterea parului. Un alt remediu este tinctura de ardei iute. Poate fi achizitionata din farmaciile naturiste, la un pret deloc ridicat, avand in vedere ca jumatate de lingurita de tinctura de ardei iute diluata, ajuta la refacerea podoabei capilare.

Produse naturale Calivita recomandate in caderea parului:

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro