Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

5 Alimente pentru piele frumoasa

 

 

  O dietă sănătoasă este una dintre modalităţile prin care puteţi avea un ten frumos. De aceea, ar trebui să vă asigurați că mâncați multe alimente nutritive. Mai jos sunt prezentate cinci dintre cele mai bune alimente care vă pot ajuta să vă menţineţi pielea catifelată şi sănătoasă:

  Somonul

  Mulţi experţi din domeniul sănătăţii le recomandă oamenilor să mănânce somon, pentru că este plin de acizi graşi omega-3. S-a dovedit că acizii graşi omega-3 pot reduce riscul de boli de inimă şi de accidente vasculare cerebrale. Aceste substanţe nutritive vă pot ajuta să vă păstraţi pielea sănătoasă. Acizii graşi omega-3 ajută la promovarea sănătăţii pielii prin reducerea inflamaţiei şi prin reducerea porilor.

  Este de ajuns să mâncaţi două porții de somon pe săptămână pentru beneficia de avantajele pe care le oferă. Este important de remarcat faptul că o porție de 80 de grame de somon are doar 150 de calorii. Prin urmare, somonul este unul dintre cele mai sănătoase alimente pe care le puteți mânca.

  Ciocolata neagră

  Ea este un aliment pe care mulți oameni ar dori să-l vadă pe lista lor. Data viitoare când aveţi poftă de ceva dulce, încercaţi să optaţi pentru ciocolată neagră. Cacaua din ciocolata neagră menţine pielea hidratată. Ciocolata neagră conține flavonoli; care sunt un grup de antioxidanți. Va trebui să vă asigurați că alegeți ciocolata care are un conținut de cacao de cel puțin 70 la sută.

  Fructele citrice

  Grepfrutul, portocalele și clementinele sunt doar câteva exemple de fructe care pot fi plasate în categoria citricelor. Fructele citrice sunt o sursă excelentă de vitamina C. Vitamina C este necesară pentru a produce colagen. Cantitatea de colagen pe care organismul o produce începe să scadă după vârsta de 35 de ani, iar acesta este motivul pentru care pielea are tendinţa de a se deforma pe măsură ce înaintăm în vârstă. Vitamina C nu numai că menține pielea fermă, dar poate lupta şi împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt compuşi care pot accelera procesul de îmbătrânire.

  Nucile

  Nucile au o cantitate mare de vitamina E, care poate ajuta la protejarea pielii împotriva efectelor nocive ale soarelui. Vitamina E ajută pielea să reţină umezeala, ceea ce poate ajuta la hidratarea pielii. Migdalele sunt cea mai bună sursă de vitamina E. În plus, nucile și fisticul conţin şi acizi graşi omega-3.

  Spanacul

  Spanacul este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina B6, vitamina C, acid folic şi fibre. Acest aliment nu numai că vă păstrează pielea sănătoasă, dar vă poate reduce şi riscul de cancer de piele. Acum câțiva ani, s-a realizat un studiu care a urmărit un grup de pacienți timp de 11 ani. Jumătate dintre oameni au mâncat spanac în mod regulat, în timp ce cealaltă jumătate dintre oameni au mâncat rareori spanac. Rezultatele studiului au arătat că persoanele care au mâncat foarte rar spanac au dezvoltat două ori mai multe tumori decât participanţii care au mâncat spanac în mod regulat.

  Cercetătorii cred că acidul folic din spanac ajută la protejarea împotriva cancerului de piele. Acidul folic ajută la repararea ADN-ului, ceea ce ajută la prevenirea creşterii celulelor canceroase.

  Pachetul de Infrumusetare Aquabelle

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi