Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Creste-ti eficienta cu ajutorul instrumentelor online de analiza a retelei!

   

   

  Tot mai muli dintre membrii reelei CaliVita folosesc Network Explorer si Network Profiler în activitatea de zi cu zi. Constatând acest lucru, CaliVita International s-a straduit sa aduca o serie de îmbunatairi acestor instrumente online de analiza a reelei.

  Aceste noi caracteristici te ajuta sa îi întelegi mai bine reteaua:
  • Poi vedea distributia membrilor tai pe sexe si pe grupe de vârsta;
  • Poi vedea câi dintre membrii tai au facut cumparaturi o data, de doua, de trei sau de mai multe ori;
  • Te poi concentra pe cumparaturile sau activitatea în retea a celor mai noi membri;
  • Network Explorer si Network Profiler au fost modernizate, adica au o interfata noua si usor de utilizat si un meniu simplificat.

  De ce sa nu profiti de aceste instrumente extraordinare în fiecare zi?

  Îi oferim în continuare câteva idei pentru a-i da seama la ce poti folosi, de fapt, instrumentele noastre on-line pentru managementul retelei:

  • Când un produs este la reducere, îi poti lista pe cei care l-au cumparat în ultimele sase luni si le poi trimite un mail cu oferta (poti sa adaugi aici si experienta ta personala cu produsul).
  • Când un produs pentru care exista alternative este la reducere, îi poti lista pe cei care cumpara produsele alternative si le poti sugera sa încerce ceva nou, la pret redus.
  • Statisticile noastre sugereaza ca membrii fac, de obicei, noi cumparaturi la doua-patru luni dupa ce au cumparat prima data.
  Abordeaza-i pe cei care nu au facut acest lucru catre finalul perioadei critice.
  • O idee buna este sa îi listezi pe cei care au înscris noi membri în ultimile luni. Suna-i sa îi feliciti si întreaba-i daca nu au nevoie de ajutor.
  • Nu uita sa le trimii un mail de felicitare chiar si noilor membri care sunt câteva niveluri sub tine. Vor fi placut surpsinsi sa primeasca un mesaj de la tine.
  • Toata lumea se bucura sa fie felicitat de ziua lui. Începe-i ziua urându-le la muli ani membrilor care îi serbeaza ziua de natere.

  La sfâritul fiecarei luni îi poi lista pe cei care mai au nevoie dor de câteva puncte pentru a trece le nivelul urmator. Nu ezita sa îi contactezi.
  • Monitorizeaza-i pe membrii listai de funcia de atenionare a Network Profiler cel putin o data pe saptamâna. Aceste persoane au facut în trecut cumparaturi i au înscris noi membri regulat, dar nu o mai fac, dintr-un motiv sau altul. Contacteaza-i si afla de ce.
  Probabil ca exista o soluie rapida i uoara la aceasta problema.
  • Multi uita, pur si simplu, sa îi foloseasca discountul bonus.
  Instrumentele noastre on-line te ajuta sa îi monitorizezi pe aceti membri, pentru a le reaminti, ba chiar pentru a le prezenta o oferta irezistibila.
  • Vezi care membri nu i-au prelungit calitatea de membru.
  Prelungirea cumulativa e mai simpla i mai convenabila, atât pentru tine, cât si pentru membrii tai.

  +1. Fa-i un obicei zilnic din a-i verifica rapid reteaua. Instrumentele noastre online sunt, în esenta lor, manageri ai bazelor de date cu clieni, care te ajuta sa observi si sa reactionezi imediat la orice modificari importante.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi