Calivita 

 

 

 

Cum functioneaza suplimentele cu micromineralele?

 

  Intentia unui supliment cu microminerale este de a introduce in corp, prin sistemul digestiv, o cantitate suficienta de minerale pentru o sanatate buna. Daca aceste suplimente va sunt sau nu necesare depinde de cantitatea pe care o aveti in corp.

  Ce sunt micromineralele?

  O parte din ele le-ati recunoaste dupa nume, cum ar: cuprul, zincul si staniul. Dar poate nu stiti ca trupul dumneavoastra necesita aceste minerale pentru a va mentine sanatatea. Aceste minerale sunt numite "micro", deoarece organismul nostru are nevoie doar de o cantitate mica, nu mai mult de 11 mg pe zi si, in multe cazuri, mult mai putin. Mineralele sunt importante pentru reglarea celulelor, sanatatea oaselor, imunitate si nenumarate alte functii legate de sanatate.

  De ce are loc deficienta?

  Oamenii care mananca alimente cultivate in tari dezvoltate sufera rareori de deficiente de microminerale. Alimentele cultivate in soluri bogate in minerale transfera nutrienti in corpul nostru. Oamenii care mananca in principal alimente procesate sau legume cultivate in soluri saracit, pot suferi de o deficienta de aceste minerale. Acest lucru poate fi valabil si pentru persoanele cu tulburari de sangerare sau persoanele care iau medicamente care ii seaca de minerale. Deoarece aceste minerale se bazeaza unul pe celalalt pentru a-si indeplini functiile nutritive, un dezechilibru poate contribui la multe complicatii de sanatate si la o lipsa a starii bune de sanatate in general.

  Absorbtia nutrientilor si a suplimentelor

  Este bine stabilit faptul ca micromineralele actioneaza de multe ori ca si coenzime. Acest lucru inseamna ca sunt catalizatori sau declansatori pentru multe dintre procesele din corpul dvs. Un studiu a incercat sa descopere daca aceasta functie de catalizator poate ajuta organismul, printr-o alimentatie completa de minerale, sa absoarba alti nutrienti si alte vitamine. In acel studiu, participantii au aratat o crestere de 86% in substante nutritive disponibile in sange dupa administrarea de suplimente.

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro