Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Cum sa aveti o piele catifelata si sanatoasa

 

 

  Să ne menţinem pielea catifelată şi sănătoasă poate fi o adevărată provocare. Din fericire, există mai multe lucruri pe care le putem face pentru a face această sarcină un pic mai ușoară. În continuare vă prezentăm câteva sfaturi pentru a avea o piele sănătoasă și catifelată:

   

  Hidratarea

   

  Trebuie să vă asigurați că vă hidrataţi pielea în fiecare zi. Acest lucru este important mai ales în lunile de iarnă, deoarece pielea dvs. este mult mai predispusă la uscăciune. Există o mulţime de creme hidratante pe piață, dar ar trebui să vă uitaţi după cele care conțin vitamina E și aloe vera.

   

  Evitați să folosiţi produsele dure

   

  Unele produse de pe piață fac, de fapt, mult mai mult rău decât bine. Acele produse pot usca pielea prin îndepărtarea uleiurilor naturale de pe piele. Acesta este motivul pentru care va trebui să folosiți produse hidratante, care nu sunt pe bază de detergenţi. În plus, ar trebui să vă daţi cu acele loţiuni de îndată ce ieşiţi de la duș.

   

  Exfoliați-vă pielea cel puţin o dată pe săptămână

   

  Exfolierea este un proces care ajută la îndepărtarea celulelor moarte de pe piele. Acest lucru este ceva ce va trebui să faceți o dată sau de două ori pe săptămână. Când vă exfoliaţi, vă încurajaţi pielea să genereze celule noi şi sănătoase. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă exfoliaţi mai mult de două ori pe săptămână. Dacă vă exfoliaţi pielea prea des, o puteţi usca, şi nu vă doriţi acest lucru. Dacă aveți tenul gras, atunci veţi fi mai predispusă la erupţii.

   

  Mâncaţi sănătos

   

  O discuție despre piele sănătoasă nu ar fi completă fără a discuta despre dietă. Alimentele pe care le mâncaţi ar putea avea un impact pozitiv sau negativ asupra sănătății pielii dumneavoastră. Dieta ar trebui să fie bogată în acizi grași omega-3, pentru că aceştia ajută la menţinerea pielii hidratate. Cele mai bune surse de acizi grași omega-3 sunt peștele gras, cum ar fi somonul sau macroul. Dar, dacă nu vă place somonul, atunci ar trebui să mâncaţi semințe de cânepă, semințe de in sau nuci.

   

  Asiguraţi-vă că mâncaţi cel puțin cinci porții de fructe și legume pe zi. Fructele şi legumele conţin antioxidanţi care ajută la combaterea îmbătrânirii. Există dovezi care sugerează că dietele care sunt abundente în legume şi fructe vă pot proteja şi împotriva cancerului de piele. Mai mult, ar trebui să beţi cel puțin opt pahare de apă pe zi, pentru că vă ajută corpul să scape de toxinle, care pot face pielea să aibă un aspect neplăcut.

   

  Folosiţi creme de protecţie solară când ieşiţi afară

   

  V-ați întrebat vreodată de ce pielea bebeluşilor este atât de catifelată? Unul dintre motivele pentru care pielea lor este catifelată se datorează faptului că nu a fost expusă la razele ultraviolete. Din acest motiv, ar trebui să folosiţi creme de protecţie solară când ieşiţi la soare. Razele ultraviolete nu numai că vă afectează într-un mod negativ pielea, dar ele vă cresc şi riscul de a dezvolta cancer de piele.

   

  Produs Calivita Recomandat: Vitamina E.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi