Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Mentinerea unui mediu sanatos si curat

Dupa cum se cunoaste o mare parte din timpul vietii ne-o petrecem in spatii inchise cum sunt locuintele si birourile, scolile. Mediul in care locuim influenteaza in mod direct starea noastra de sanatate. Cu cat mediul in care locuim si ne petrecem timpul este mai curat cu atat vom fi mai sanatosi si fericiti. Din acesta cauza trebuie sa acordam mediului o atentie deosebita.

Majoritatea produselor de curatenie pe care le folosim in mod obisnuit contin substante toxice care dauneaza mediului si implicit sanatatii noastre. Copii mici prezinta o sensibilitate crescuta la factorii negativi de mediu recomandu-se in acest caz folosirea de produse pentru curatenie alternative care sunt ecologice.

Pentru a veni in intampinarea acestor probleme au fost creata gama de produse pentru curatenie ecologice de la calivita.

Gama de produse ecologice pentru curatenie de la Calivita:

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

2006-2012 © calivitavelcu.ro