Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratarea degeraturilor cu produse naturale Calivita

Expunerea la frig, pentru multa vreme, provoaca la nivelul mainilor, nasului, urechilor, obrajilor si piciorelor (in lipsa imbracamintei adecvate) inrosirea pielii, insotita de mancarimi. In acest caz se vorbeste de o degeratura de gradul I.

Cand frigul este mare si expunerea este prelungita, in situatia in care nu au fost luate masurile necesare de protectie, pielea se invineteste, apoi devine palida, pe alocuri aparand si cateva basici. In acelasi timp victima acuza amorteli, intepaturi si dureri locale. In acest stadiu (gradul II) leziunile amintite sunt reversibile, daca se iau masuri imediate.

Daca insa frigul este foarte mare si victima nu a fost salvata, pielea va ingheta, temperatura sa ajungand pana la - 10 grade C si chiar mai jos. Leziunile acestui stadiu (gradul III) sunt ireversibile.

Produse Calivita recomandate:

     

     

    Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro