Calivita 

 

 

 

 

Despre Algele Albastre Spirulina - Mituri si Adevar

 

  Alege Albastre - SpirulinaAlgele albastre-verzui, în formă organică, sunt un minunat aliment bogat în nutrienţi. Există două forme de algele albastre-verzui.

  Una se numește spirulină, iar cealaltă se numește aphanizomenon flos-aquae, sau AFA. Acestea sunt cele mai frecvent consumate forme de alge albastre-verzui. Acest "super-aliment" poate creşte rezistenţa, stabilitatea mentală și poate reduce stresul.

  Mituri despre alge

  Unul dintre miturile cele mai populare legate de algele albastre-verzui este faptul că sunt toxice pentru ficat. Aceasta este o concepție greșită. Specia care chiar dăunează ficatului este numită Microcystis Aeruginosa; nu este AFA. Ea se regăsește în majoritatea apelor, chiar și în apa pe care o bem zilnic. Algele sunt "gunoiul iazului."

  Algele care cresc în iazuri, sau chiar şi în piscine, nu sunt bune de consumat. Acestea pot fi toxice şi pentru animalele care le mănâncă. Algele albastre-verzui care sunt vândute ca un supliment alimentar sunt complet sigure şi nu au efecte secundare cunoscute.

  Beneficiile pentru sănătate ale algelor - Spirulina

  Există multe beneficii ale acestei alge organice. Pentru că are un conţinut ridicat în substanţe nutritive, oferă un plus de energie consistent. Algele au un efect anti-îmbătrânire atât pentru păr, cât și pentru piele. Ele conțin o concentrație mare de antioxidanţi puternici, care pot întări sistemul imunitar. Acestea pot stimula circulația celulelor stem, pentru a ajuta la regenerarea ţesuturilor deteriorate ale corpului.

  Algele albastre-verzui sunt absorbite rapid în organism. Ele au un efect calmant asupra durerilor de cap şi durerilor de corp. Mulţi oameni consideră că problemele digestive pe care le au sunt ameliorate prin consumul de alge albastre-verzui.

  În plus, algele albastre-verzui au caracteristici foarte puternice de detoxifiere și permite organismului să se curețe mai ușor. De asemenea, pot avea un efect pozitiv asupra creierului, ajutând la reducerea depresiei. Oamenii sunt mai capabili să facă față stresului de zi cu zi. Sistemul imunitar este mult îmbunătățit.

  Locul de amplasare

  Atât algele albastre-verzui, cât și spirulina cresc în apele lacurilor și iazurilor. Aceste alimente naturale au fost aici de sute de mii de ani. Peste 64 de vitamine şi minerale se găsesc în algele albastre-verzui, inclusiv vitamina A, C, E, B12 şi B6. Mineralele naturale, cum ar fi calciu și magneziu, sunt, de asemenea, găsite în algele albastre-verzui.

  Mereu o să fie mituri legate de algele albastre-verzui și efectul pe care îl pot avea sau nu îl pot avea, fie bun sau rău. Decizia rămâne la latitudinea dvs. Există sute de surse de informații legate de algele albastre-verzui. Deci, înainte de a vă decide să le consumaţi, poate doriți să vă documentaţi pentru a lua o decizie bună.

   

  Suplimente calivita pe baza de spirulina si alte alge albastre-verzui:

 • Spirulina Max (60 tablete) - spirulina
 • Spirulina Chlorella Plus (100 tablete) - Produs nou!
 •  

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro