Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Despre Ginkgo Biloba

 

 

  Ginkgo biloba este cea mai veche specie de copaci de pe pământ; este de pe vremea dinozaurilor. Ginkgo biloba este imun la efectele multor boli și paraziți. Copacul poate trăi până la o mie de ani, aşa că nu este de mirare că acest este folosit pentru a promova longevitatea la oameni.

   

  Timp de mii de ani, chinezii au folosit frunzele de ginkgo biloba pentru a trata afecțiunile asociate cu înaintarea în vârstă. Astăzi, numeroase studii ştiinţifice au arătat că ginkgo biloba chiar încetineşte pierderea de memorie, la persoanele care suferă de boala Alzheimer, de demenţă multi-infarct şi de tulburări de memorie asociate cu vârsta. Unele studii sugerează că ginkgo biloba chiar poate inversa efectele acestor boli într-o anumită măsură.

   

  Ginkgo biloba luptă împotriva bolilor asociate cu vârsta în două moduri. În primul rând, flavonoidele din ginkgo biloba acţionează ca antioxidanţi în organism și luptă împotriva daunelor radicalilor liberi, care fac organismul să nu mai funcţioneze aşa de bine.

   

  În al doilea rând, ginkgo biloba interferează cu acțiunea unei substanțe produsă în organism, numită factor de activare plachetară (PAF), ceea ce poate duce la o coagularea excesivă și la o acumulare de colesterol – două afecţiuni care pot contribui la dezvoltarea aterosclerozei.

   

  Cercetări recente arată ca ginkgo biloba poate trata şi o afecțiune strâns asociată cu ateroscleroza, numită insuficiență cerebrală. Insuficiența cerebrală se caracterizează prin concentrare slabă, confuzie, pierderea coordonării, oboseală, dureri de cap, amețeli, depresie și anxietate. Se crede că este cauzată de vasele de sânge înfundate care scad fluxul de sânge la creier.

   

  Ginkgo biloba crește fluxul de sânge în toate părțile corpului, inclusiv la inimă, la ochi, la creier şi la penis. (Există dovezi puternice că ginkgo biloba poate creşte libidoul scăzut la bărbați și femei). El protejează împotriva unei game largi de boli asociate cu înaintarea în vârstă, inclusiv: degenerescenţa maculară, cataracta, glaucomul, bolile de inimă, accidentele vasculare cerebrale şi cancerul.

   

  Multe studii de laborator au arătat că suplimentarea cu ginkgo biloba poate îmbunătăţi funcţia creierului. Într-un studiu, un aport de 120-240 miligrame de ginkgo, pe zi, a încetinit progresia bolii Alzheimer, în stadiu incipient, şi demenţă multi-infarct. De asemenea, s-a constatat că a îmbunătăţit memoria la persoanele cu tulburări de memorie asociate cu vârsta.

   

  Ginkgo biloba poate contribui la îmbunătăţirea memoriei oamenilor sănătoși, dar numai în doze de 240 de mg sau mai mult. Comisia E, un grup care evaluează siguranța și eficacitatea plantelor pentru guvernul german, recomandă ginkgo biloba pentru tratarea bolii Alzheimer,a demenţei multi-infarct şi a pierderilor de memorie. Comisia E recomandă ginkgo biloba şi pentru tratarea ţiuiturilor din ureche, a accidentelor vasculare cerebrale şi a claudicației intermitente, o afecţiune care este cauzată de o circulaţie proastă şi care se caracterizează prin dureri de picioare şi picioare umflate.

   

  Ginkgo biloba a fost folosit pentru a trata disfuncţiile sexuale, atât la bărbaţi, cât şi la femei. Studiile au arătat că ginkgo biloba a ajutat la relaxarea vaselor de sânge din penis și a îmbunătățit fluxul de sânge la el. Capacitatea sa de a crește fluxul de sânge îl face un tratament eficace pentru tratamentul disfuncției erectile, conform unor studii care au arătat că are proprietăţi de relaxare a vaselor, care pot îmbunătăți fluxul de sânge în penis, pentru a avea o erecție. Unele studii au arătat că ginkgo biloba a ajutat şi la tratarea disfuncţiilor sexuale cauzate de medicamentele antidepresive.

   

  Ginkgo biloba este disponibil sub formă de frunze, extract de frunze şi semințe, iar doza tipică este de 240 de miligrame de extract standardizat de frunze de ginkgo, în fiecare zi. Ginkgo biloba este disponibil şi sub formă de ceaiuri sau ca alimente fortificate cu ginkgo.

   

  Persoanele care iau medicamente pentru subţierea sângelui ar trebui să-şi consulte medicul de familie înainte de a lua ginkgo biloba.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi