Calivita 

 

 

 

 

Despre Picolinatul de Crom

 

    Cromul este un mineral necesar organimului uman.

    Picolinatul de crom impreuna cu insulina participa la metabolizarea carbohidratilor. Picolinatul de crom este utilizat de catre medicina alternativa pentru a scaderea colesterolului si pentru imbunatirea folosirii zaharului de catre organism. De asemenea este cunoscut ca un supliment care reduce grasimile si ajuta la cresterea de masa musculara slaba.

    Picolinatul de crom controleaza apetitul, stimuleaza metabolismul si pastreaza masa musculara slaba. Reduce pofta de dulciuri si ajuta organismul sa-si pastreze un nivel constant de zahar in sange, crescand totodata si nivelul de energie.

    Administrarea picolinatului de crom se face in functie de varsta. Este interzisa administrare de picolinat de crom la femeile insarcinate fara avizul unui medic. De asemenea nu se recomanda folosirea picolinatului de crom de catre femeile care alapteaza. Nu trebuie depasita doza de picolinat de crom recomandata in prospect decat cu avizul unui medic.

     

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro