Calivita 

catre pagina principalaprodusele pe care le avemAfectiuni cunoscutemarturiile clientilor nostridetalii despre afacerea calivitaarticole legate de cum sa-ti pastrezi organismul sanatos folosind produse calivitaAici puteti afla mai multe detalii legate de modalitati de comandadetalii de contact

 

 

 

 

Detox Patch - Detoxifiere Naturala

 

Detox Pacth - Plasturi pentru talpi

Pret TVA inclus: 139,7 lei

buton_vizualizare_aviz 

 

Plasturi pentru talpi si alte zone

 

  Beneficiile Produsului Detox Patch de la Calivita

  Detox Patch ne susţine sănătatea îndepărtând toxinele din organism în timpul somnului!

  Iar acest lucru este făcut într-o manieră simplă, non-invazivă, naturală.

  Detox Patch este de ajutor în următoarele cazuri:

  Stres şi anxietate

  Sistem imunitar slăbit

  Circulaţie deficitară

  Dureri de spate şi dureri de cap

  Probleme cauzate de eliminarea reziduurilor

  Probleme musculare şi articulare

  Insomnie sau dereglări de somn

  Dureri în zona inferioară a spatelui

  Artrită, Fibromialgie, Bursită

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Prospect Detox Patch de la Calivita

  Detox Patch - Plasturi pentru talpiŞtiaţi că în Asia se vând peste 10 milioane de pliculeţe cu pulbere detoxifiantă pentru tălpi în fiecare zi?

  Combinând tehnologia vestică cu beneficiile înţelepciunii estice, cercetătorii au selectat cu atenţie plante rare cu proprietăţi benefice pentru sănătatea dumneavoastră, pentru a vă putea bucura de un produs excepţional!

  Rezultatul este un preparat de detoxificare puternic, dar eficient şi natural, care acţionează noaptea, când dormiţi.

  Amestecul de plante rare, ciuperci organice sud-americane, sevă de arbuşti cu o vechime de peste un an şi chiar turmalină, o piatră semipreţioasă, transformă Detox Patch într-un produs cu adevărat remarcabil.

  Acţionând într-un mod asemănător cu plasturii care extrag veninul din muşcăturile de şarpe, Detox Patch combină cele mai valoroase elemente ale înţelepciunii medicale orientale pentru a îmbunătăţi sănătatea organismului prin eliminarea deşeurilor toxice.

  Mulţi utilizatori ai Detox Patch au fost uimiţi de capacitatea sa de a curăţi organismul şi de a sprijini starea generală de bine.

  De ce se recomanda Detox Patch?

  Detoxifiere cu Detox PatchToxinele provenite din tutun, alcool, conservanţi alimentari, medicamente, pesticide şi poluanţi industriali, precum şi metalele grele se găsesc într-o cantitate din ce în ce mai mare în mediul înconjurător şi exercită o acţiune dăunătoare asupra sănătăţii noastre.

  Se estimează că în organismul unui adult normal se află peste 800 de substanţe chimice artificiale.

  La copii, toxinele se pot acumula şi mai mult, deoarece masa lor corporală este redusă, iar capacitatea de a metaboliza impurităţile – scăzută. În mod ideal, un metabolism sănătos şi echilibrat îndepărtează o mare parte a acestor toxine. Cu toate acestea,

  Cel mai dificil de eliminat sunt acele toxine care se depun în ţesuturile noastre (de ex. metalele grele, cum ar fi arsenul din apă, mercurul, plumbul, platina etc.). Prin chelatare se pot reduce nivelele toxice ale metalelor grele menţionate mai sus.

  Medicina orientală susţine de secole că toxinele coboară în tălpi în timpul zilei, pentru a fi îndepărtate de organele vitale. Detox Patch funcţionează în concordanţă cu acest principiu, pentru a oferi o soluţie simplă de detoxificare, care este naturală, sigură şi eficientă.


  Cum funcţionează Detox Patch ?


  Funcţionarea Detox Patch se bazează pe trei principii diferite, dar sinergice. Deoarece multe impurităţi toxice din organism au o densitate moleculară mai mare decât componentele naturale ale aparatului nostru cardiovascular, aceste impurităţi tind să graviteze către extremităţile inferioare.


  Ingredientele din Detox Patch

  • Ingrediente naturale de calitate, aplicate pe zona cu cea mai ridicată concentraţie de impurităţi.

  • Fiecare ingredient este selectat cu atenţie pentru afinitatea sa pentru anumite impurităţi toxice. Cu ajutorul tehnologiei transdermice, această atracţie naturală permite ingredientelor din Detox Patch să îndepărteze aceste impurităţi din organism.

  Raze infraroşii la distanţă (FIR)

  • Cercetătorii japonezi au demonstrat că razele infraroşii la distanţă stimulează circulaţia şi ajută în procesul de eliminare a toxinelor şi deşeurilor din organism.

  • FIR ajută, de asemenea, la refacerea organismului. În Detox Patch, razele FIR sunt emise în mod natural de turmalină.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Reflexologie Orientală


  Detox Patch se bazeaza pe reflexoterapieSe bazează pe principiul conform căruia, acţionând asupra anumitor puncte şi nervi, în special de pe talpă, putem acţiona benefic asupra altor părţi ale corpului şi îmbunătăţi starea generală de sănătate.

  Stimulând punctele de pe talpă, Detox Patch foloseşte principiile reflexologiei pentru a sprijini capacitatea de detoxificare a organismului.

  organismul nostru nu funcţionează întotdeauna eficient, din cauza alimentaţiei deficitare, a stresului emoţional sau fizic, activităţilor desfăşurate într-un mediu nesănătos, accidentărilor, rănilor, afecţiunilor sau altor tipuri de traume.

  Detox Patch oferă rezultate superioare datorită următoarelor ingrediente naturale, selectate cu atenţie, de cea mai înaltă calitate:

  - CIUPERCA AGARICUS ORGANICĂ – Conţine cei mai valoroşi beta-glucani, care au un rol important în îmbunătăţirea funcţionării sistemului imunitar şi în reducerea diviziunii celulelor cancerigene.

  - TURMALINA – În mod natural, emite la distanţă raze infraroşii care au efect relaxant, de penetrare, şi sprijină eliminarea toxinelor.

  - GINSENG SIBERIAN – Ajută la funcţionarea sănătoasă a metabolismului.

  - RĂDĂCINA DE ACHYRANTHIS – Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

  - PLATICODON GRANDIFLORUM – Protejează plămânii şi gâtul.

  - SEVĂ DE BAMBUS şi CYPRESS – Componenţii obţinuţi din aceşti arbuşti formează detoxifiantul şi sterilizantul cel mai natural, comod şi eficient.

  - CARAGANA SINICA
  Eficientă în nevralgie, artrită şi hipertensiune. Se crede că poate preveni decalcifierea osoasă şi osteoporoza.

  - ARTEMISIA IWAYOMOGI
  Folosită în probleme hepatice şi intestinale, pentru protejarea vederii, reglarea tensiunii arteriale şi fortificarea sistemului imunitar etc.

  - RĂDĂCINA DE PAEONIAE RUBRAE
  Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi acţionează benefic în caz de constipaţie, colici intestinali, dizenterie şi dureri abdominale. Folosită pentru combaterea bacteriilor dăunătoare.

  Instrucţiuni de folosire Detox Patch

  Detox Patch poate fi utilizat în două moduri. Pentru o detoxificare generală, pliculeţul cu pulbere, împreună cu banda adezivă, trebuie aplicat pe talpă, pentru un efect maxim.

  Detox Patch poate fi, de asemenea, aplicat pe o zonă sensibilă pentru a îndepărta toxinele din zona respectivă.

  Mod Folosire Detox Patch

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Recomandari Detox Patch

  Recomandari Detox Patch

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2018 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi