Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Detoxifierea cu produse naturale Calivita

Detoxifierea este un proces natural ce are loc continuu in organismul uman. Prin acest proces se realizeaza transfomarea in interiorul corpului, a unui produs toxic introdus in organism intr-unul sau mai multe alte produse netoxice ori cu toxicitate redusa si de eliminare a toxinelor prin urina, fecale, transpiratie si expiratia aerului.

Exista trei cauze care conduc la acumularea substantelor nocive in corp:

1) Ingerarea unei cantitati mari de alimente, cu mult peste necesarul organismului. Aceasta duce la suprasolicitarea sistemului digestiv, la digerarea si asimilarea incompleta a componentilor alimentari, avand ca rezultat formarea unor produsi neasimilabili ce devin toxici pe masura ce timpul de ramanere in organism, pana la evacuarea lor, creste.
2) Insuficienta eliminare a toxinelor din corp prin fecale (in caz de constipatie), prin urina (datorat consumului unei cantitati insuficiente de lichide), prin transpiratie (in cazul blocarii eliminarii prin piele a toxinelor cu substante cosmetice perspirante sau prin lipsa de aerisire a corpului, purtarea de haine sintetice direct pe piele etc.).
3) Consumul unor alimente care sunt recunoscute ca fiind otravuri pentru organism: carnea, zaharul si produsele zaharoase, cele care contin aditivi alimentari, produsele sintetice, ultrarafinate, alcoolul, cafeaua.

Dar putem spune ca traim intr-o lume curata? Clipa de clipa sintem bombardati cu toxine atat din exterior (poluare, produse chimice pentru curatenie si igiena, fum de tigara), cat si din interior (toxinele rezultate din procesele metabolice). Zilnic mancam alimente despre care stim rareori de unde provin si la ce prelucrari si imbunatatiri au fost supuse, luam cu usurinta medicamente care in timp ce pe de-o parte ne imbunatatesc viata, pe de alta pot fi catalogate ca droguri. Daca adaugam stressul vietii moderne trepidante si dietele ne-echilibrate intelegem de ce corpul nostru incepe sa se resimta si de ce striga uneori dupa ajutor atunci cand toxinele pe care le primeste sunt mult mai multe decat ceea ce poate elimina. Atunci cind ne simtim slabiti, cand obosim cu usurinta, cand parca nu mai avem chef de nimic si parca ne incearca o stare de rau general fara explicatie poate sa fie un semnal ca organismul ne cere sa-l ajutam "sa faca curatenie".

Ce inseamna o detoxifiere completa si eficienta?
Un program de detoxifiere complet si eficient trebuie sa reduca la minim introducerea de toxine in organism si in acelasi timp sa accelereze la maxim procesele de eliminare a acestora. Tinand cont de aceste principii, ne vom da seama ca nu este suficienta numai o dieta de detoxifiere, aceasta ajutandu-ne numai sa tinem sub control "intrarile" de toxine si sa lasam organismului timp sa elimine deseurile stocate care ii depaseau capacitatea de filtrare. In plus trebuie sa stimulam metabolismul, sa combatem radicalii liberi, sa reducem retentia hidrica, sa imbunatatim oxigenarea tesuturilor si circulatia sanguina pentru a revitaliza celulele, sa ajutam intestinul restabilindu-i flora bacteriana si combatand constipatia daca este cazul.

Produse CaliVita recomandate pentru detoxifierea organismului:

  • Pure Yucca (100 capsule ) - Se administreaza 3 capsule/zi. Se recomanda sa se consume multe lichide (minim 2 litri de apa pe zi)
  • Detox Patch - plasturi pentru detoxifiere. Se pune un plasture pe talpa in timpul noptii.
  • Liquid Chlorophil (473 ml ) - Clorifila lihida. Se administreaza dimineata si seara cate o masura.
  • Green Care - Alfalfa capsule. Se administreaza 3 capsule/zi.
  • BioHarmonex - programul Detoxifiere
    Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro