Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Dieta cu Suc de Salvie si Lamaie

 

 

  Dieta cu lămâie şi salvie este un tip de dieta care se tine, de obicei, pentru a curata corpul de toxine. Aceasta dieta poate fi greu de urmat, deoarece se bazează doar pe consumul unei băuturi preparată din sirop de lămâie si suc ​​de salvie si nici un alt aliment. Din acest motiv aceasta dieta se tine pe o perioada de maxim 3-4 zile.

  Pregatirea dietei cu suc de  salvie si lamaie

  Pregătirea pentru dieta este foarte simpla – trebuie doar sa amestecati (într-un flacon de 250 ml de apă) două linguri de suc de lamaie, doua linguri de sirop sau suc de salvie şi un pic de piper. Se amestecă ingredientele bine şi se beau intre opt si zece pahare din acest amestec pe zi. Nu se mananca nici un alt produs alimentar  in afara de acest amestec.

  Cu ajutorul dietei cu lamaie si salvie se pot pierde în greutate intre şapte si zece kilograme in cateva zile ( trebuie evitata prelungirea dietei pentru mai mult timp). Pentru a urma aceasta dieta este necesar să aveti o sănătate perfectă şi trebuie sa o tineti sub supraveghere medicală, deoarece aceasta tinde să scada tensiunea arteriala şi poate provoca ameţeli sau leşin.

  Dieta de suc ​​de lamaie este un tip de dieta cu ajutorul careia se poate pierde în greutate rapid, dar nu este o dieta foarte sanatoasa, deoarece după ce reveniti la obiceiurile alimentare normale, corpul recupereaza kilogramele pierdute.

  Aceasta dieta este conceputa pentru cei interesati de curatarea si detoxifierea corpului dumneavoastră, acesta fiind motivul pentru care, la început, în general, poate provoca halitoza, care insa dispare dupa câteva zile, odata ce organismul este purificat.

  Dieta cu suc de salvie a tinut-o si Ana Maria Prodan.

  Produse Calivita Recomandate pentru Slabire: Slim Formula , Garcinia Cambogia , Figure Shaper , Nopalin .

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi