Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Dieta Naturala Pentru Detoxifiere

 

  Pentru cei care încearcă să piardă în greutate, să fie în formă, să fie mai sănătoşi și să-și atingă un anumit scop, o dietă adecvată, împreună cu multe exerciţii fizice și un plan de antrenament, sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le ia în considerare pentru a-și atinge obiectivele pe care și le-au propus.

  În funcție de cât de multă greutate încercați să pierdeţi și ce siluetă doriţi să aveţi, există diferite planuri de dietă pe care le puteţi urma, pentru a vă atinge acele obiective și pentru a vă menţine greutatea odată ce nu mai urmaţi dieta şi aţi ajuns la greutatea dorită. Deci, alegerea unui plan adecvat de dietă, alegerea alimentelor potrivite și urmarea unui regim adecvat de exerciţii fizice și de antrenamente vă vor ajuta să vă atingeţi obiectivele și să ajungeţi la silueta pe care o doriţi, în cel mai scurt timp.

  Atunci când alegeți o dietă de urmat, există mai multe tendințe care tot apar și dispar de-a lungul timpului. De la dieta cu grepfrut, la cea cu puţini carbohidraţi şi puţine grăsimi, dar cu multe proteine, cei care ţin o dietă trebuie să ia în considerare toate opțiunile. Există multe programe fixe, cum ar fi Weight Watchers, Jenny Craig și multe altele, care apar în mod constant la TV, iar acest lucru face şi mai dificilă alegerea unui plan bun pentru a scăpa de greutate.

  Există şi sute de pastile pentru dietă, shake-uri cu proteine şi alte produse care pot fi cumpărate, pentru a vă ajuta în procesul de pierdere a greutăţii şi de a obţine silueta dorită. Deci, având în vedere toate aceste lucruri, înainte de a începe un plan de dietă, sunt lucruri pe care trebuie să le faceţi pentru a vă asigura că aceste opţiuni sunt potrivite pentru dvs. pentru a slăbi şi pentru a vă atinge obiectivele.

  În cele din urmă, atunci când vă decideți să urmaţi o dietă, cel mai bun lucru de făcut este de a merge la un doctor. În loc de a asculta ce se spune la televizor și de a vă face griji în privinţa tendințelor, mergeţi la un medic, discutați cu el despre planurile dvs. și stabiliţi un program de alimentaţie sănătoasă cu el.

  Puteţi discuta şi cu un specialist (spre exemplu, cu un nutriţionist) pentru a începe un plan de dietă. Veți vedea că acești profesioniști vă vor ajuta să vă alegeți cele mai bune metode de a face exerciţii, vă vor învăţa despre alimente și în ce porţii trebuie servite, vă vor învăţa cum să cumpăraţi mâncare și vă vor spune ce să mâncaţi și când ar trebui să mâncaţi . În timp, “dieta” va deveni o practică obişnuită și vă veţi dezvolta obiceiuri alimentare sănătoase. Prin urmare, veţi şti ce şi cum să mâncaţi şi cum să faceţi exerciţii fizice pentru a vă menţine silueta şi pentru a duce în stil de viaţa sănătos.

  În timp ce ţineţi o dietă, trebuie să vă permiteţi să mai faceţi şi câteva greşeli. Acest lucru se referă la a mânca, cu moderaţie, dulciuri sau alte alimente care sunt considerate mai puţin sănătoase, pentru a vă asigura că nu renunţaţi după o săptămână sau după câteva zile. Dacă renunţaţi la toate lucrurile pe care le iubiţi, nu veţi mai respecta dieta și nu o să vă puteţi bucura de o viaţă sănătoasă.

  Prin urmare, alocaţi-vă o zi, o dată la două săptămâni sau o dată pe lună, în care să mâncaţi alimentele pe care le iubiţi și să vă bucurați de progresul pe care l-aţi făcut. Deci, a învăța să vă bucuraţi de anumite alimente pe care le adorați, dar numai rareori și în moderație, face parte din programul de dietă, deoarece asigură respectarea acesteia.

  Un plan de exerciții fizice corect este, de asemenea, esențial pentru a pierde în greutate şi pentru a tonifia corpul după ce ați ajuns la greutatea dorită. Alegerea unei combinaţii adecvate de cardio, ridicare de greutăţii și alte exerciții care întăresc muşchii sunt lucruri pe care trebuie să le luaţi în considerare, când dezvoltaţi o dietă pe care doriţi să o urmaţi.

  Prin urmare, dacă doriţi să urmaţi un plan de dietă, trebuie să luaţi în considerare ce vă place să faceţi la sală și să învăţaţi cum să incorporaţi în mod corespunzător ridicatul greutăţilor, pentru a tonifia organismul. Exerciţiile fizice sunt cheia. Dacă nu faceţi exerciţii fizice, veţi pierde în greutate, dar, în cele din urmă, veţi ajunge la un punct de care nu veţi putea trece fără exerciţii . Deci, atunci când vreți să adăugaţi exerciţii fizice în planul dvs. de dietă, cel mai bine este să începeţi încet şi să progresaţi puţin câte puţin, pentru a nu depune un efort prea mare de la început şi a nu vă da bătute pentru că vi se pare prea greu.

  Fiecare persoană este diferită, iar trupurile lor funcționează diferit. Din acest motiv, nu există nicio dietă bună sau rea pe care toți oamenii să o poată urma. Prin urmare, înainte de a începe o dietă, cei care încearcă să piardă în greutate ar trebui să vorbească mai întâi cu medicul lor sau cu un specialist, pentru a dezvolta un plan pe care să-l poată respecta. Cei care ţin o dietă trebuie să înţeleagă că vor da de coborâşuri şi de suişuri. Ceea ce trebuie să ţineţi minte, când urmaţi o dietă, este să nu vă lăsaţi descurajate și să nu permiteţi un coborâş să devină o problemă uriașă.

  Cele mai bune lucruri de luat în considerare atunci când urmaţi o dietă este de a alege exerciţiile fizice potrivite, de a alege alimentele potrivite şi de a învăţa ce şi când să mâncaţi. În plus, oferindu-vă mai multe opțiuni de alimentare și permițându-vă să mâncaţi anumite lucruri pe care le adoraţi, cu moderaţie, vă vor ajuta să respectaţi planul de dietă și să vă atingeţi obiectivele. Fiţi realiste, stabiliţi-vă obiective și oferiţi-vă șansa de a vă bucura în continuare de viață atunci când vă dezvoltaţi planul de dietă.

  Produse Calivita Recomandate pentru Detoxifiere: Liquid Chlorophyll, Pure Yucca, Detox Patch

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi