Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea produselor naturale Calivita pentru combaterea durerilor menstruale

Delicatul echilibru hormonal al ciclului menstrual lunar poate fi cu usurinta deranjat de factori precum stresul, o schimbare in regimul alimentar sau in greutate, prea mult sau prea putin exercitiu fizic. Problemele menstruale includ cilcuri abundente sau dureroase, neregulate sau rare. Adesea, nivelurile de hormoni se pot normaliza pe cale naturala, fara medicamente.

Cea mai obisnuita problema menstruala este durerea in timpul ciclului (dismenorea), mai ales la adolescente si femei tinere. De cele mai multe ori in jurul varstei de 25 de ani si dupa o nastere se calmeaza. Durerea care deobicei incepe chiar inainte de ciclu, dureaza pana la 12 ore si poate fi severa, cu posibil efect negativ asupra vietii cotidiene.

Durerea menstruala simtita ca o crampa in abdomenul inferior survine adesea in valuri si poate fi insotita de greata si dureri in sale. Crampele sunt cauzate de contractiile uterului si sunt asociate cu un nivel crescut dintr-o substanta similara hormonilor, numita prostaglandina. Un regim alimentar nesanatos si lipsa de exercitiu fizic pot inrautati crampele.

Daca incepeti sa simtiti o astfel de durere dupa 40 de ani sau daca apare dupa ani de cilclu fara dureri, este posibil sa fie vorba de o afectiune cum ar fi endometrioza, o boala in care bucati din captusala uterului sunt impinse in cavitatea pelviana si se aseaza pe alte organe. In fiecare luna aceste celule se umfla si singereaza, putand inflama celelalte tesuturi.


Produse Calivita recomandate pentru combaterea durerilor menstruale:

 

 

    Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro