Calivita

 

 

 

 

E timpul sa te bucuri de viata

 

  Oamenii îşi petrec o treime sau chiar jumătate din viaţă la lucru, ca să „câştige bani”. Dar pot oare cumpăra timp pentru ei înşişi cu aceşti bani? Bineînţeles că nu. Majoritatea oamenilor îşi irosesc viaţa la un loc de muncă mizerabil fiindcă nu ştiu că există ceva mai bun. În familie li s-a spus că trebuie „să primească o educaţie aleasă şi să-şi găsească o slujbă bună”. Însă în ziua de astăzi avem toate informaţiile necesare pentru a schimba acest lucru.

   

  „Să fii lângă copiii tăi în fiecare moment, zi de zi, înseamnă mult mai mult decât să ajungi doar la festivitatea de absolvire.”

   

  Faci parte din viaţa copiilor tăi sau eşti doar un vizitator pe pagina lor de Facebook?

   

  Cu toţii am fost puşi, probabil, de mai multe ori în situaţia în care copilul a vrut să ne arate sau să ne povestească ceva, dar nu am avut timp pentru el: "Nu acum, puiuţ, mama are de lucru!"

   

  Produsul nostru cel mai preţios este timpul, iar fiecare dintre noi dispunem de o cantitate identică. Cum îl folosim însă e la latitudinea fiecăruia. Majoritatea oamenilor şi-l irosesc la joburi fără perspectivă şi fără a se gândi vreodată să schimbe ceva. Alţii îşi pierd timpul alergând după "munţii de bani" pe care speră să îi aibă într-o bună zi sau visând cu ochii deschişi, 40 de ani, la câştigarea premiului cel mare la loterie.

   

  Venit pasiv ca să te bucuri de viaţă

  Astăzi cunoaştem diferenţa între "lucrez din greu pentru banii mei" şi "banii mei lucrează din greu pentru mine". Venitul pasiv ne poate oferi atât bani, cât şi timpul necesar ca să ne bucurăm de ei. Doar venitul pasiv ne oferă libertatea de a alege să facem ce dorim, atât cât dorim, cu cine dorim şi când ne convine.

   

  Venitul pasiv provine din investiţii. Putem investi în acţiuni, obligaţiuni, aur, imobiliare, ca să menţionăm doar câteva. Dividendele şi drepturile de autor ne pot oferi, de asemenea, un venit pasiv solid. Dar şi o afacere MLM independentă ne poate garanta venit pasiv. Însă, dacă o comparăm cu alte investiţii, observăm că demararea unei afaceri MLM nu necesită un capital substanţial.

  De ce tot mai multă lume alege MLM?

  E uşor de înţeles motivul pentru care cei cu un salariu sau un venit lunar modest se lansează în domeniul MLM. Simplu spus: ca să câştige mai mulţi bani.

   

  Afacerile MLM sunt uşor de demarat, înveţi pe parcurs, nu ai nevoie de un capital semnificativ.

   

  Celor care la momentul actual îşi vând timpul pentru bani, MLM le oferă o şansă adevărată de a rupe acest "lanţ al slăbiciunilor" şi de a începe să câştige mai mult.

   

  Dar cum rămâne cu cei care au deja un job bine plătit?
  Sau care deţin afaceri mari sau sunt foarte bine plătiţi?
  De ce şi aceştia recurg la MLM într-un număr din ce în ce mai mare şi îşi încep propria afacere MLM?  Aveţi aici explicaţia pe care o oferă ei înşişi: ca să scape de problemele pe care le presupune conducerea unei afaceri clasice proprii, ca să poată petrece mai mult timp cu familia, să se dedice hobby-urilor sau lucrurilor care le fac plăcere. Ca să aibă timp să se bucure de banii pe care îi câştigă!

   

  Există oameni care deja câştigă foarte mult, dar, în schimb, îşi petrec la locul de muncă 12 sau 14 ore pe zi, ani de zile. Tot mai mulţi dintre ei încep să îşi dea seama că a fi bogat nu este totul şi vor să aibă şi timp pentru a se bucura de banii lor.

   

  "MLM nu e pentru mine"

  Foarte bine, dar ştii ce este MLM? Pentru a afla ce este cu adevărat MLM, urmăreşte o perioadă un distribuitor CaliVita de nivel de Aur în fiecare zi, vezi cum şi unde locuieşte, ce face, la ce restaurante merge, ce maşină conduce, unde îşi face cumpărăturile, cât timp petrece cu familia şi prietenii, cât timp se ocupă de afacere, care îi sunt priorităţile. Află toate informaţiile de care ai nevoie dintr-o sursă de încredere, adică de la cineva care are deja venitul pasiv pe care ţi-ai dori şi tu să îl câştigi într-o bună zi. Atunci îţi vei da seama că mulţi nu şi-ar fi ales profesia pe care o practică acum dacă ar fi făcut acest "tur" mai devreme, cu persoana potrivită... Dacă vei face toate acestea, îţi va fi mult mai uşor să îţi formulezi dorinţele, să te decizi ce stil de viaţă ai dori să ai, care ţi se potriveşte cel mai bine.

   

  "Tata, uite ce am prins!"

  Cu planul potrivit şi cu muncă susţinută, îţi poţi dezvolta o afacere foarte profitabilă cu CaliVita® şi poţi începe să te bucuri de viaţa pe care ţi-ai creat-o. Când ai mijloacele cu care îţi poţi controla viaţa, poţi să fii alături de copiii tăi în fiecare moment. Iar când vor prinde peştele cel mare, tu vei avea mâinile libere ca să iei aparatul şi să surprinzi momentul!

   

 

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi