Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Extract din Boabe de Cacao

Nu pudra ci extract de cacao!

Extract din Boabe de Cacao

Preţ TVA inclus: 140,14 lei

 

  Beneficii Extract in Boabe de Cacao

  Produs unic pe piata;

  Bogat in Antioxidanti;

  Reduce colesterolul rau;

  Are efect antitrombotic;

  Îmbunătățește fluxul sanguin (coronarian, cerebral);

  Îmbunătățește performanța cognitivă;

  Efect antiinflamator;

  Efect Anticancerigen;

  Are efect pozitive asupra metabolismului;

  Ajuta in curele de slabire;

  Prospect Extract din Boabe de Cacao

  Boabe CacaoBoabele de cacao contin peste 300 de ingrediente naturale benefice pentru sanatate. Dintre aceste foarte importante sunt bioflavonoidele.

  Deasemenea boabele de cacao contin vitamine si minerale precum si o doza ridicata de potasiu si cupru, care sprijina sistemul cardiovascular si fier care transporta oxigenul in organism.

  Calciul si magneziu se gaseste in boabele de cacao care sunt benefici pentru toate organele din corpul nostru.

  Boabele de cacao mai contin o substanta denumita epicatechin. Acesta substanta este asa de benefica incat cercetatorii de la Harvard sustineau ca ar trebui inclusa pe lista de vitamine. Se considera ca acesta substanta are efecte ca si anestezia sau pelicilina. Acesta substanta scade riscul de diabet, boli cardiovasculare, cancer si accidente. Din pacate multe produse pe baza de cacao nu contin acesta substanta deoarece are un gust specific.

  Boabele de cacao au crescut la inceput in Africa, Asia si America Centrala si Sud America. Boabele de cacao creste in copacul denumit Theobroma Cacao adica in traducere "mancarea lui Dumnezeu".

  Acesta denumire este meritata pe deplin deoarece boabele de cacao au numeroase beneficii asupra sanatatii:

  1) Boabele de cacao sunt considerate un antidepresiv natural. Aceste boabe contin dopamina si serotonina care promoveaza buna dispozitie. In plus acestea contin si triptofan care ajuta la fabricarea serotoninei.

  2) Au efect antioxidant. Cercetarile arata ca boabele de cacao sunt una dintre cele mai puternice surse de antioxidanti. Acesta contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat ceaiul verde si de 2 ori decat vinul rosu. Antioxidantii au numeroase beneficii asupra sanatatii cum ar fi reducere riscului de cancer si reducerea colesterolului.

  3) Protejaza sistemul cardiovascular. Boabele de cacao sunt benefice pentru sistemul cardiovascular deoarece acestea contin polifenoli care s-au dovedit a fi benefici pentru sanatatea inimii. Cercetarile arata ca polifenoli care se gasesc in boabele de cacao regleaza tensiunea arteriala.

  Boabele de cacao contin si magneziu. Acesta este un alt nutrient care promoveaza sanatatea inimii. Magneziu imbunatateste activitatea inimii si o intareste. Magneziul reduce riscul de a dezvolta cheaguri de sange. Acesta reduce riscul de atac de cord.

  4) Amplifica nivelul de energie. Boabele de cacao reduc anxietarea si cresc starea de alerta. Foarte important este faptul ca o cana de cacao ofera aceeasi energie ca si o cana de cafea insa fara efectele secundare ale cafelei.

  5) Scadearea in greutate. Numeroase studii indica faptul ca boabele de cacao ajuta la scaderea in greutate. Explicatia ar fi faptul ca polifenoli existenti in cacao ar creste sensibilitatea la insulina.

  In prezent cercetatorii studiaza legatura dinte obezitate si sindromul rezistentei la insulina. Pe langa acest lucru boabele de cacao ajuta si la nivel mental pentru a trece mai usor pentru o dieta.

  Compozitie Extract din Boabe de Cacao

  Extract de cacao (20:1; std. 10% polifenoli) ..450mg

  Extract de Goji (15:1; std. 20% polizaharide)...50mg

   

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2006-2015 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi