Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Gravital Juice Prospect

 

   

  Calivita a reusit sa adune la un loc, intr-o singura sticla, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este Gravital Juice, un ajutor de nadejde in lupta impotriva bacteriilor, virusilor, fungilor si infectiilor, ce contine ingrediente care si-au dovedit efectele benefice timp de secole in medicina traditionala.

  ParaProtex lichid

  Superfructele din Gravital Juice au efecte benefice foarte puternice, atat luate separat, cat si impreuna, in lupta impotriva bacteriilor, virusilor si ciupercilor. Extractul de graviola si-a dovedit eficienta la inhibarea proliferarii bacteriene, in timp ce polifenolii din aloe vera pot distruge bacterii de genul E. coli, Staphylococcus aureus sau Pseudomona.

  Gravital Juice este o solutie confortabila pentru cei care nu pot inghiti pastile sau prefera produsele de pe plantatii organice.

  Herpes / Cancer

  Herpesul afecteaza 80% - 90% din populatie, zile sau saptamani intregi, de mai multe ori pe an. Un experiment de laborator a demonstrat ca extractul de graviola poate inhiba proliferarea virusului herpetic. Proprietatile antiinfectioase ale aloe vera pot sprijini si intensifica efectul graviolei.

  La momentul de fata, se desfasoara mai multe studii despre proprietatile anticancerigene ale graviolei. Conform celui mai vechi si mai mare institut privat de cercetare a cancerului, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, cu toate ca experimentele pe oameni inca nu au demarat, dovezile preliminarii indica faptul ca extractul de graviola poate impiedica / incetini proliferarea celulelor canceroase in cazul cancerului pancreatic, de san sau de piele.

  Reumatism

  Inflamatiile pot provoca multa durere. Reumatismul este unul din tipurile de inflamatii cel mai des intalnite, care afecteaza articulatiile si , de obicei, cauzeaza dureri severe. Graviola, aloe vera si mangostana pot combate eficient acest tip de inflamatii.

  Cui se recomanda?

  Celor care doresc sa sprijine terapia antivirala, antibacteriana si antifungica cu un adjuvant natural.

  Celor care vor sa combata inflamatiile.

  Persoanelor cu episoade frecvente de herpes.

  Tuturor celor care prefera astfel de produse in forma lichida.

  Stiati ca...

  Graviola contine mari cantitati de vitamina C, B1 si B2? De asemenea, contine de doua ori mai mult magneziu si mult mai mult fosfor si calciu decat merele.

  Gravital Juice 946 ml - contine:

  Piure din fructe de graviola organica......9.585,0 mg

  Suc de aloe vera organic..........................8580,0 mg

  Piure de mangostana organica...............1.430,0 mg

  Nopal organi. ............................................1.430,0 mg

  Mod de administrare Gravital Juice: 2 linguri zilnic

  Atentie!

  Nu se recomanda persoanelor cu afectiuni neurodegenerative. Nu exista informatii referitoare la consumul pe perioada sarcinii sau a alaptarii.

   

  Gravital Juice - Suc de Graviola si Aloe Vera

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi