Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Gravital suc de superfructe de pe plantatii organice

 

 

   

  CaliVita International vă prezintă primul supliment alimentar lichid produs din fructe de pe plantaţii organice, care va fi comercializat într-o cantitate limitată, o perioadă limitată de timp. Amestecul de patru superfructe conţine doar ingrediente organice, are un gust delicios şi poate fi consumat cu uşurinţă de oricine.

  Superfructele în misiune

  Principalele ingrediente din GraVital Juice sunt graviola şi aloe vera, o plantă medicinală larg răspândită şi utilizată. Originară din America Centrală şi de Sud, graviola are fructe lunguieţe, verzi, ţepoase, pe care băştinaşii le utilizează de sute de ani pentru tratarea infecţiilor bacteriene şi fungice şi a inflamaţiilor. Fructul are gust de căpşuni şi ananas şi conţine o cantitate ridicată de vitamina C şi B şi de minerale. Celelalte două ingrediente ale produsului sunt mangostana şi nopalul.

  ParaProteX lichid

  ParaProteX este un produs foarte îndrăgit de consumatorii CaliVita de mulţi ani. Acesta şi-a dovedit eficienţa împotriva infecţiilor virale, bacteriene şi fungice. Noul preparat lichid va fi primit foarte bine de cei care întâmpină greutăţi la înghiţirea capsulelor de ParaProteX sau preferă produse similare, provenite de pe culturi organice.

  Protecţie naturală

  Organismul uman este adesea atacat de boli bacteriene. Printre acestea se numără pielita (inflamarea pereţilor bazinetului rinichiului), amigdalita (frecventă iarna), pneumonia şi bronşita. De obicei, tratamentul constă în aplicarea de antibiotice. Am menţionat de multe ori cât de importante sunt probioticele în astfel de cazuri. Se trece însă des cu vederea faptul că efectul antibioticelor poate fi intensificat cu ajutorul substanţelor naturale.

  Extractul de graviola şi-a dovedit eficienţa la inhibarea proliferării bacteriene, iar polifenolii din aloe vera suprimă bacterii cum ar fi E. coli, Staphylococcus aureus sau Pseudomona.

  Nimic de ascuns

  Herpes simplex, virusul ce cauzează herpesul, dă bătăi de cap multora dintre noi. Un sistem imunitar slăbit, febra, antibioticele, stresul sau menstruaţia – toate acestea pot cauza erupţia herpetică, care uneori este foarte dureroasă şi poate chiar împiedica desfăşurarea normală a activităţilor cotidiene. Un experiment de laborator a demonstrat că extractul de graviola blochează răspândirea virusului herpetic. Proprietăţile antiinfecţioase ale aloe vera pot, la rândul lor, intensifica efectul graviolei.

  Uită de reumatism!

  Inflamaţia reprezintă reacţia de apărare a organismului la agenţii patogeni sau la o leziune externă sau internă. Tratamentul antiinflamator este adesea  necesar, deoarece inflamaţia poate cauza dureri severe. Un exemplu tipic este artrita sau reumatismul. Graviola, aloe vera şi mangostana pot fi adjuvanţi eficienţi în tratamentul acestui tip de inflamaţii.

  Ştiaţi că...

  La momentul de faţă se efectuează o serie de studii despre proprietăţile anticancerigene ale graviolei? Conform celui mai mare şi mai vechi institut  particular pentru cercetarea cancerului din lume, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, cu toate că experimentele pe oameni încă nu au demarat,  rezultatele preliminare ale cercetărilor sugerează faptul că  extractul de graviola previne proliferarea celulelor canceroase în cazul cancerului de  pancreas, de sân sau de piele.

  Când putem folosi acest supersuc?

  •Graţie proprietăţilor sale antibacteriene şi antivirale, atât graviola, cât şi aloe vera ajută organismul uman în lupta împotriva agenţilor patogeni.
  •În caz de infecţii fungice, ca adjuvant.
  •Pentru combaterea inflamaţiilor, artritei sau reumatismului.
  •Dacă sunteţi în căutarea unui antioxidant eficient, graviola este  alegerea optimă, deoarece conţinutul ei ridicat de vitamina C  protejează foarte eficient împotriva radicalilor liberi.

  Ingrediente Gravital Juice:
  Piure din fructe de graviola organică - 9.585,0 mg
  Suc de aloe vera organic  - 8.580,0 mg
  Piure de mangostană organică - 1.430,0 mg
  Nopal organic - 1.430,0 mg

   

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi