Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Hemoroizi tratament naturist

 

 

  Ce sunt hemoroizii?

  Hemoroizi sunt venele care se găsesc în mod normal în anus şi în rect şi care devin umflate şi inflamate. Peste trei sferturi de oamenii din Statele Unite au hemoroizi la un moment dat în viaţa lor.

  Simptomele hemoroizilor

  Hemoroizii interni (din interiorul cavităţii anale) provoacă sângerări nedureroase la sfârşitul defecaţiei. Sângele poate fi un semn al unei probleme grave, aşa că trebuie să fiţi evaluaţi de către un medic specialist.

  Este posibil să simţiţi o durere acută, mâncărime şi iritație în jurul anusului. Aceste simptome se manifestă când hemoroizii s-au deplasat în jos și pot fi văzuţi în afara anusului sau se pot manifesta când se dezvoltă un cheag de sânge sau hemoroizii devin încâlciţi. Poate exista şi un nod dureros sau umflare în jurul anusului. Nodulii pot fi gravi și necesită tratament.

  Hemoroizii externi (în afara cavităţii anale) pot fi simţiţi ca o umflătură în anus. Deși aceştia pot provoca o senzație de mâncărime și durere, uneori nu provoaca simptome.

  Hemoroizii sunt adesea confundaţi cu fisurile anale.

  Când oamenii văd pete de sânge pe hârtia igienică şi când au dureri la defecare, ei cred imediat că au hemoroizi, dar problema poate fi o ruptură mică, dar dureroasă, numită fisură anală.

  Fisurile anale sunt cauzate adeseori de constipaţie. Dacă scaunele sunt uscate și grele, sfincterul anal este forțat să se deschidă mai larg decât în ​​mod normal, rezultând într-o crăpare sau fisurare anală.

  Fisurile anale pot provoca o durere înţepătoare şi severă la trecerea scaunului (hemoroizii cauzează deseori sângerare, dar rareori durere).

  Remedii naturale pentru hemoroizi:

  1) Fibrele

  Fibrele au un efect benefic în ameliorarea simptomelor hemoroizilor și în ameliorarea sângerării. Fibrele pot înmuia scaunul, ceea ce asigură o eliminare mai uşoară. Șapte studii aleatorii, cu un total de 378 de participanți, au constatat că fibrele îmbunătăţesc simptomele, inclusiv mâncărimea, disconfortul şi durerea.

  Există multe moduri prin care puteţi creste aportul de fibre. Începeți prin a consuma alimente bogate în fibre, cum ar fi cerealele integrale şi legumele.

  Psyllium, un supliment de fibre sub formă de praf, este o altă opțiune; una ieftină și ușor accesibilă. O altă opțiune sunt seminţele de in.

  Oricare ar fi sursa de fibre, este foarte important să beți multă apă, deoarece aportul ridicat de fibre, fără o hidratere adecvată, poate agrava constipaţia.

  2) Bioflavonoidele

  Bioflavonoidele sunt compușii din plante care stabilizează și întăresc pereţii vaselor de sânge și scad inflamația. Ele reduc disconfortul anal și durerea anală din timpul unui atac acut de hemoroizi. Efectele secundare ale bioflavonoidelor par să fie ușoare și rare, făcându-le un tratament promiţător pentru hemoroizi.

  Există multe produse realizate cu bioflavonoide citrice, care îmbunătăţesc simptomele la femeile gravide, după 4 zile de administrare, și reduc simptomele de durere, sângerarea și mâncărimea.

  3) Comprimatele sau cremele cu hamamelis

  Comprimatele sau cremele sunt făcute din frunzele şi scoarţa plantei numită hamamelis virginiana.

  Hamamelis reduce sângerarea hemoroizilor, acționând ca un astringent. Ea vă poate scuti şi de dureri, de mâncărimi şi de umflările asociate cu hemoroizii.

  4) Ghimpele pădureţ

  Ghimpele pădureţ (Ruscus aculeatus) este folosit de ani de zile în medicina tradițională chinezească pentru tratarea hemoroizilor şi varicelor. El este folosit adesea pentru circulaţia proastă a sângelui.

  Cum acționează ghimpele pădureţ? Deşi oamenii de ştiinţă nu au confirmat eficiența ghimpelui pădureţ pentru hemoroizi, extractul de ghimpe pădureţ conține proprietăți antiinflamatorii care îmbunătăţesc tonul și integritatea venelor și reduc inflamaţia ţesuturilor inflamate. Compusul activ este numit ruscogen.

  Ghimpele pădureţ este recomandat sub formă de ceai sau capsule. Ceaiul are un gust ușor amar, aşa că puteţi folosi puţină miere pentru a-l îndulci. Ghimpele pădureţ este eficient şi când este aplicat local, ca un unguent sau ca o compresă.

  5) Castan porcesc

  Castanul porcesc (Aesculus hippocastanum), asemeni ghimpelui pădureţ, este recomandat atunci când există o circulaţie proastă a sângelui sau insuficiență venoasă cronică. În medicina tradiţională chinezească, el este folosit pentru ameliorarea inflamației, și pentru a întări pereţii vaselor de sânge. Compusul activ este considerat a fi aescinul.

  Castanul porcesc poate fi luat ca un ceai sau sub formă de capsule sau poate fi aplicat extern ca o compresă. Numai produsele fabricate din semințele sau scoarţa ramurilor ar trebui să fie folosite. Alte părți ale plantei sunt otrăvitoare.

  6) Alte remedii naturale

  - Riphala. Un compus ayurvedic din trei fructe. Este binecunoscut ca un tonic intestinal, care ameliorează constipaţia fără a fi un stimulent aspru.

  - Aplicarea topică de muşeţel sau galbenele. Pot fi aplicate ca o compresă sau unguent.

  Prevenirea hemoroizilor

  Cele trei elementele de bază care pot reduce simptomele hemoroizilor sunt:

  -    Aportul adecvat de apă (un minim de şase pahare pe zi);

  -    Aportul adecvat de fibre;

  -    Exerciţiile fizice.

   

  Care este cauza hemoroizilor?

  - Constipația. Una din cauzele principale ale hemoroizilor este constipaţia. Scremutul pune presiune mai mare pe aceste vene.

  - Sarcina. Hemoroizii sunt o problemă comună cauzată de schimbările hormonale și creșterea tensiunii, datorită dezvoltării fătului, care obligă venele să lucreze mai greu pentru a pompa sânge.

  - Insuficiența cronică venoasă. Hemoroizii pot fi un semn de slăbiciune generală a venelor. Factorii care contribuie sunt statul în picioare sau în fund pentru perioade lungi de timp, supraponderabilitatea, lipsa exerciţiilor fizice și fumatul.

  - Bolile inflamatorii intestinale. Colita ulcerativă şi boala Crohn pot fi cauza principală a hemoroizilor.

  - Hipertensiunea arterială. O afecțiune numită ciroză hepatică este cauza cea mai comună.

  - Îmbătrânirea. Începând cu vârsta de 30 de ani, există o diminuare progresivă a structurilor de sprijin din acea zonă.

   

  Diagnosticarea hemoroizilor

  Dacă observaţi sângerări anale trebuie să obţineţi o evaluare amănunțită și un diagnostic corect. Sângerarea poate fi şi un simptom al altor boli digestive, precum cancerul colorectal.

  Tratament Naturist Hemoroizi:

  Vein Protex (1-1-0 dupa masa)

  Paraprotex (0-1-1 in timpul mesei)

  Liquid Chlorophyll (1-1-1 inainte de masa)

   

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi