Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Hemoroizii Cauze

 

 

  Ce sunt hemoroizii?

  Hemoroizii sunt venele umflate din canalul anal. Această problemă comună poate fi dureroasă, dar de obicei nu este gravă.

  Venele se pot umfla în interiorul canalului anal pentru a forma hemoroizi interni sau se pot umfla lângă deschiderea anusului, pentru a forma hemoroizi externi. Puteți avea ambele tipuri de hemoroizi, în acelaşi timp. Simptomele și tratamentul depind de tipul pe care îl aveți. Mulți oameni au hemoroizi la un moment dat în viaţa lor.

  Ce anume cauzează hemoroizii?

  Prea multă presiune asupra venelor din zona rectală şi pelviană provoacă hemoroizi.

  În mod normal, ţesutul din interiorul anusului se umple cu sânge pentru a controla tranzitul intestinal. Dacă vă scremeţi pentru a excreta un scaun, presiunea crescută determină venele din acest țesut să se umfle și să se întindă. Acest lucru poate provoca hemoroizi. De asemenea, şi diareea sau constipația pot spori presiunea asupra venelor din canalul anal.

  Femeile gravide pot dezvolta hemoroizi în timpul ultimelor 6 luni de sarcină. Acest lucru este cauzat de presiunea exercitată asupra vaselor de sânge din zona pelviană. Şi supraponderabilitatea poate cauza apariţia hemoroizilor.

  Care sunt simptomele hemoroizilor?

  Cele mai frecvente simptome ale hemoroizilor interni şi externi includ:

  -    Sângerare în timpul tranzitului intestinal. Puteţi vedea pete de sânge pe hârtia igienică.

  -    Mâncărime.

  -    Durere rectală. Curăţarea zonei anale poate fi dureroasă.

  Hemoroizi interni

  Dacă aveţi hemoroizi interni, este posibil să vedeți urme de sânge pe hârtia igienică sau în vasul de toaletă după un tranzit intestinal normal. Puteți vedea sânge şi pe suprafaţa scaunului.

  Hemoroizii interni sunt venele mici şi umflate din peretele canalului anal. Uneori pot fi atât de mari, încât ies din anus. Acestea pot provoca dureri dacă ies afară şi sunt strânse de muşchii anali sau dacă este întreruptă alimentarea cu sânge la ele. Dacă hemoroizii ies afară, puteţi vedea şi mucus pe hârtia igienică sau pe scaun.

  Hemoroizii externi

  Hemoroizii externi se pot irita și pot forma cheaguri sub piele, cauzând un nodul dur şi dureros. Acesta este numit un hemoroid trombozat sau coagulat.

  Cum sunt diagnosticaţi hemoroizii?

  Medicul dumneavoastră poate afla dacă aveţi hemoroizi printr-un examen fizic şi punându-vă întrebări legate de sănătatea dvs. din trecut.

  La început, este posibil să nu aveți nevoie de mai multe analize, mai ales dacă aveţi sub 50 de ani și medicul dumneavoastră consideră că sângerarea rectală este cauzată de hemoroizi. Medicul dumneavoastră vă poate examina rectul doar cu degetele sau poate folosi un endoscop pentru a se uita în ​​interiorul rectului.

  Sângerarea rectală poate fi un semn al unei probleme mai grave, cum ar fi cancerul de colon, cancerul rectal sau cancerul anal. Deci, dacă primul examen nu arată o cauză clară a problemelor dvs., medicul poate folosi un sigmoidoscop, să se uite în interiorul colonului. Medicul poate folosi şi un colonoscop, ca să se uite la întregul colon, pentru a verifica alte cauze de sângerare.

  Cum sunt trataţi hemoroizii?

  Pentru hemoroizii externi, tratamentul la domiciliu este tot ce aveţi nevoie. Acesta include să adăugaţi treptat fibră în dieta dvs., să beţi mai multă apă, și să folosiţi unguente pentru o perioadă limitată de timp, pentru a opri mâncărimea. De asemenea, puteți folosi şi laxative. Aceste tratamente la domiciliu pot fi folosite şi pentru unele cazuri de hemoroizi interni.

  Dacă tipul de hemoroizi interni este sever, poate fi necesar un alt tratament. Medicul poate lega hemoroizii cu benzi de cauciuc sau poate cicatriza ţesut din jurul hemoroizilor. Aceste tratamente reduc alimentarea cu sânge a hemoroizilor, iar ei se vor micşora sau vor dispărea.

  Se poate apela și la intervenţie chirurgicală pentru a elimina hemoroizii dacă alte tratamente nu funcţionează.

  Obiceiurile sănătoase pot ajuta la prevenirea hemoroizilor sau pot împiedica înrăutăţirea simptomelor. Mâncaţi alimente care conţin multe fibre, cum ar fi: fructe, legume şi cereale integrale. De asemenea, beţi multă apă şi faceţi multe exerciţii fizice.

  Tratament Naturist Hemoroizi:

  Vein Protex (1-1-0 dupa masa)

  Paraprotex (0-1-1 in timpul mesei)

  Liquid Chlorophyll (1-1-1 inainte de masa)

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi