Calivita 

 

 

 

 

Tratament Naturist Hiperplazia Beningna de Prostata

 

  Ce este hiperplazia benigna de prostata?

  Hiperplaziei benignă de prostată (HBP), o mărire necanceroasă a prostatei, face dificilă şi inconfortabilă urinarea. Glanda prostată este situat sub vezica urinară şi înconjoară uretra, care goleşte urina din vezica urinară. Pe măsură ce glanda prostată se măreşte, strânge uretra sau determină muşchii din jurul uretrei să se contracte, ceea ce face dificilă urinarea.
  Mărirea prostatei este foarte frecventă la oamenii în vârstă - simptomele apar de obicei în jurul vârstei de 50 - 60 de ani, majoritatea bărbaţilor au un anumit grad de HBP. La vârsta de 85 de ani, oamenii au o şansa de 90 % de a avea probleme cu urinarea cauzate de HBP. Este important să reţineţi că HBP nu este cancer, şi nu vă expune la risc crescut de a dezvolta cancer de prostată.


  Semnele şi Simptomele Hiperplaziei Benigne de Prostata


  Simptomele pot include:

  Nevoia de a urina frecvent;
  Dificultate de pornire a urinării;
  Oprirea şi pornirea în timp ce urinaţi;
  Urinatul frecvent în timpul nopţii (nocturia);
  Scurgere după ce urinarea se încheie;
  Imposibilitatea de a goli vezica urinară;
  Sânge în urină (HBP poate cauza spargerea vaselor mici de sânge)
  infecţii recurente ale tractului urinar (ITU-uri).

  Cauzele Hiperplaziei Benigne de Prostata


  Nimeni nu ştie cauza de bază a HBP. Cercetările arată că testosteronul, hormonul masculin, sau dihidrotestosteronul, o substanţă chimică produsă atunci când testosteronul se descompune în corpul unui bărbat, poate provoca creşterea continuă a prostatei. O altă teorie este că modificările în raportul dintre testosteron si estrogen (hormon feminin), pe măsură ce bărbaţii îmbătrânesc, determină prostata să crească.
  Unele medicamente pentru răceală sau alergii pot agrava drastic HBP.


  Diagnosticarea Hiperplaziei Benigne de Prostata


  Medicul poate verifica mărimea prostatei dumneavoastră direct introducerea unui deget în rect şi palparea peretelui din spate al prostatei. Medicul poate dispune, de asemenea, teste de sânge şi, eventual, o probă de urină. Alte teste pot include:

  Testul fluxului urinar - Medicul vă poate cere să urinaţi într-un dispozitiv care măsoară fluxul de urină;
  Pielografie intravenoasă - Medicul injectează un colorant într-o venă pentru a face vizibil fluxul de urină pe un radiograf;
  Ecografie transrectală - Medicul va introduce o sondă cu ultrasunete, în rect pentru a obţine o imagine a glandei prostatei.

  În plus, vi se poate cere să completaţi un formular de autoevaluare pentru a aprecia severitatea simptomelor dumneavoastră şi impactul asupra vieţii de zi cu zi. Medicul dumneavoastră poate utiliza acest lucru pentru a monitoriza starea dumneavoastră de-a lungul timpului.

  Tratament Naturist pentru Hiperplazia Benigna de Prostata

  Prostate Power

   

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro