Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Produsele naturale Calivita folosite in tratamentul hipertensiunii arteriale si a efectelor cauzate de aceasta

 

Se poate spune despre o persoana ca este bolnava de hipertensiune arteriala, cand, dupa masuratori cardiace efectuate timp de o luna, se constata urmatoarele cifre: peste 140 mm Hg (14 cm) - tensiunea mare (presiune sistolica) si peste 90 mm Hg (9 cm) - tensiunea minima (presiune diastolica).

Dupa varsta de 60 de ani tensiunea arteriala creste peste cifrele mentionate, dar nu cu mult, fara a se putea spune ca este vorba de boala. Acest fenomen se datoreaza reducerii elasticitatii arterei aorte si procesului de arterioscleroza, toate acestea specifice varstnicilor.

Masuri igienice pentru descendentii bolnavilor de hipertensiune arteriala:

- limitarea consumului de sare;

- evitarea stresurilor si sporturilor de performanta;

- suprimarea alcoolului si a fumatului;

- combaterea obezitatii;

- mersul pe jos, gimnastica, practicarea unui sport (la recomandarea medicului);

- respectarea timpului de munca si de odihna, cu petrecerea vacantei intr-o statiune balneo-climaterica;

- control medical periodic, cu masurarea tensiunii arteriale.

Alimente interzise: paine cu sare, organe (ficat, rinichi, inima, creier), carne grasa, grasimi animale, conserve, branzeturi grase si sarate, galbenus, grasimi prajite, ape minerale bogate in sodiu, muraturi, etc.Produsele Calivita recomadate in tratamentul hipertensiunii arteriale:


 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

2009 © calivitavelcu.ro