Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Tratament Naturist Hipotermie

Hipotermia apare cand temperatura corpului scade sub limita normala de 35 grade celsius afectand sistemul nervos, circulator si repirator al organismului. Daca temperatura corpului tau scade sub 35 grade celsius atunci esti hipotermic. Hipotermia apare cel mai adesea gradual insa sunt si cazuri in care acesta se instaleaza in cateva minute cum este de exemplu cand cineva cade intr-un apa cu gheata. In acest caz corpul pierde mai multa caldura decat poare produce. Hipotermina severa poate provoca batai neregulate ale inimii, care poate duce la insuficienta cardiaca si deces.

Semne si simptome ale hipotermiei

- pielea este rece la antingere;

- frisoane la inceput si lipsa acestora ulterior;

- somnolenta;

- slabiciune si neindemanare;

- confuzie, delir, halucinatii;

- incetinirea respiratiei;

- batai ale inimii neregulate si incete.

De ce este cauzata hipotermia?

Hipotemia apare in cazurile de expunere accidentala la frig, scufundari in apa rece sau traume in urma unui accident. Purtarea de haine ude creste riscul de hipotermie. Persoanele in varsta sunt deosebit de sensibile. Hipotermia se poate dezvolata in cateva ore sau zile in cazaul in care corpul nu mai poate regla temperatura cum ar trebui. Hipotermia poate apare in cazul in care locuiti intr-un mediu rece in timpul iernii. Anumite boli ale glandelor endocrine poate cauza probleme corpului in producerea caldurii de care are nevoie.

Produsele Calivita recomandate pentru tratarea hipotermie:

Full Spectrum sau Super Mega 50

Omega 3 Concetrate

Panax Ginseng

Protect 4 Life sau Mega Protect 4 Life sau Ginkgo XC

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2009 © calivitavelcu.ro