Calivita 

 

 

 

 

Hoodia Gordonii

 

  Hoodia Gordonii este o planta care creste in Sudul Africii si Namibia. Florile plantei sunt urate si sunt in general descrise ca avand un miros a carne putrezita. Cu toate acestea planta si-a castigat o reputatie de exceptie in zilele noastre in domeniul medicinei.

  Populatia indigena din Sudul Africii a folosit planta Hoodia Gordonii in numeroase scopuri. Indigestia este una dintre cele mai comune afectiuni pentru care este fost folosita. Sud-africanii au folosit acesta planta cu succes in tratarea indigestiei. Indigestia este caracterizata prin durere profunda la nivelul partii superiare a abdomeniului, iar daca nu este tratata rapid poate duce la alte complicatii destul de periculoase. Indigestia poate fi insotita de balonare si arsuri la stomac. Pe masura ce oamenii imbatranesc (peste 55 ani) in cazul in care sufera de indigestie ei trebuie sa spuna acesta doctorului deoarece o indigetie prelungita poate fi un semn al cancerului.

  Hoodia Gordonii a fost folosita de sud-africani si in alte scopuri. Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale acestei plante este acela de suprimare a poftei de mancare fiind deosebit de eficienta in curele de slabire.

  Desertul Kalahari este un situat in partea de sud-est al Africii fiind vast si arid. Sa petreci o perioada lunga de timp in acest desert este foarte periculos, temperaturile fiind ridicate. In mod surprinzator reputatia plantei Hoodia Gordonii este legata de acest desert. Acest lucru se datoreaza faptului ca populatia care traversa desetul consumau Hoodia Gordonii pentru suprimarea apetitului in lungile calatorii in care se aventurau. Numele de Kalahari vine de la fraza a carei traducere este "sete mare" care este o descriere reprezentativa. Suprafata vasta a acestui loc este acoperita de nisip rosu, fara a intalni un strop de apa pe kilometri intregi. Populatia din Africa s-a folosit de Hoodia Gordonii pentru lupta cu aceste chinuri.

  Acest efect al plantei Hoodia Gordonii are un potential enorm in medicina moderna. Intitutul Stiintific Sud African au decis sa studieze indeaproape acesta planta si in urma rezultatelor promitatoare au decis sa o patenteze in 1996. Avand acest patent acestia au oferit posibilitatea companiilor din intreaga lume sa creeze produse pe baza plantei Hoodia Gordoni pentru ca toata lumea sa poata bucura de beneficiile acestei plante.

  Un suprimant al apetitului pur si simplu ne ajuta sa mancam mai putin. Aceasta insemna ca putem sa o folosim la diete si regimuri si din alte motive de ordin medical. In mediul clinic Hoodia Gordonii este folosita in tratamentul obezitatii.

  Hoodia gordonii si-a castigat popularitate la nivelul intregii lumi oferind satisfactie milioanelor de clienti.

  Produse Calivita pe baza de Hoodia Gordonii

  Figure Shaper...........................................................300 mg.

   

   

   

 

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro