Calivita 

 

 

 

 

Pre Steps Daily - (INFANT FORMULA) (60 ml) - Multivitamine pentru Copii

Pre Steps Daily

Pret TVA inclus: 53,53 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Promotie: Daca cumparati 2 bucati de Pre Steps Daily puteti deveni membru Calivita si aveti 10% REDUCERE si LIVRARE GRATUITA.

  Beneficii Infant Formula de la Calivita

  Întăreşte sistemul imunitar al copiilor;

  Creşte pofta de mâncare;

  Ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor;

  Completează cu succes alimentaţia sugarilor;

  Sub forma lichida pentru o absorbtie optima;

  Fabricat din ingrediente 100% Naturale;

  Are un gust placut;

  Sticluta contine pipeta pentru o folosire usoara si dozare optima;

  Ajuta bebelusii sa ia in greutate;

  Recomandat de medicii pediatri.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Prospect Infant Formula de la Calivita

  Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului dumneavoastră?

  În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor.

  Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

   

  De ce se recomanda Infant Formula?

  Copii cu Infant FormulaO perioadă extrem de importantă din viaţa unui copil este cea de sugar.

  Dacă sugarul este hrănit în mod corespunzător, copilul de mai târziu va fi mai sănătos, va creşte mai armonios, va invăţa mai uşor şi mai repede şi se va simţi mult mai bine decât ceilalţi copii.

  În general, mamelor le este foarte greu să satisfacă necesarul complet de vitamine şi minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate intensiv, iar conţinutul lor de vitamine şi minerale este foarte scăzut.

  De asemenea, nici alimentaţia mamei nu conţine intotdeauna cantitatea ideală de vitamine.

  În ultimul timp, datorită industrializării, au apărut o multitudine de factori externi care au ca efect creşterea necesarului de vitamine, atât pentru mamă, cât şi pentru sugar: lumina artificială, poluarea aerului, radioactivitatea, radiaţiile de diverse feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor etc), medicamente, stresul psihic.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Ingredietele active din Infant Formula


  Infant Formula pentru Copii MiciPolivitaminele produse din materii prime strict naturale sunt de un mare ajutor sugarilor. În continuare, vom oferi câteva detalii despre natura şi compoziţia acestor suplimente alimentare.

  Vitamina A se extrage din uleiul de peşte, vitamina E din ulei de plante, iar vitaminele B şi C, foarte importante pentru creşterea şi dezvoltarea sugarului, au, de asemenea, provenienţă naturală.

  Aceste vitamine sunt oferite sub formă de sirop, cu un gust foarte plăcut, evitând in acest fel toate dificultăţile care apar in momentul administrării lor.


  Atenţie!


  Necesarul de vitamina D3 este mai mare în cazul sugarilor; de aceea, când preparatul polivitaminic nu conţine vitamina D3, aceasta trebuie administrată separat.

  Infant Formula - Puterea puiului de leu.

  Parerea Clientilor despre Infant Formula

  Baietelul meu se recupera dupa o raceala urata si pojarel (au fost una dupa alta intr-o luna de zile). Slabise si nici pofta de mancare nu avea. Medicul de familie ne-a recomandat acest produs. In cazul copilului meu a dat rezultate. Copilul si-a revenit foarte bine si pofta de mancare de asemenea, si de atunci (asta fiind in decembrie anul trecut) nu am mai avut probleme de sanatate sau probleme cu apetitul. In concluzie un produs bun cu rezultate si nu e de neglijat faptul ca este natural.

  ***

  Aveam probleme cu bebelusul care nu avea pofta de mancare. I-am administrat Infant Formula si incet, incet i-a revenit pofta de mancare. Vreau sa mentionez ca inainte am folosit fel si fel de vitamine insa fara niciun rezultat, rezultatele aparand doar cand am folosit acest produs.

  Atentie! Aceste marturii au scop informativ rezultatele putand varia si influentate de mai multi factori!

  Mod de administrare Infant Formula: 1 ml/zi

   O picatură de Infant Fromula conţine:
  Vitamina A 400.00 mcg
  Vitamina E 4.00 UI
  Vitamina B1 0.50 mg
  Vitamina B2 0.60 mg
  Vitamina B3 8.00 mg
  Vitamina B6 0.40 mg
  Vitamina B12 0.50 mcg
   Vitamina C
   Acid Pantotenic
  35.00 mg
  3.00 mg

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi