Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea produselor naturale Calivita pentru tratarea infectiilor pielii capului

Numai un mic numar de microoorganisme care vin de-a lungul vietii in contact cu (sau traiesc in) organismul uman sunt constant si iremediabil patogene, in sensul de a provoca actiuni nocive locale sau generale. Cea mai mare parte din microorganismele care populeaza organismul uman pe exterior si in interior, stabilesc cu acesta relatii de simbioza, in care conmvietuirea se poate dovedi folositoare pentru ambii parteneri, sau pur si simplu acestia depind in mod nutritional de gazda, fara a-i crea prejudicii. Lipsa undei actiuni patogene imediate poate sa depinda de imposibilitatea de a aborda poarta de intrare convenabila, respectiv conditiile optime de dezvoltare si proliferare.

Simpla prezenta de microorganisme patogene pe suprafetele epiteliale ale organismului gazda, fara ca ele sa se multiplice, inseamna numai situatia de contaminare, nu si cea de infectie. Pentru a realiza starea de infectie este nevoie de patrunderea si multiplicarea microorganismelor patologice in tesuturile organismului gazda (fie ele de suprafata sau de profunzime).
 


Produsele Calivita recomandate pentru tratarea infectiilor pielii capului::

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2009 © calivitavelcu.ro