Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea produselor naturale Calivita pentru prevenirea infectiilor

Calitatea unui microorganism - ajuns in contact cu tesuturile organismului uman - de a fi/ deveni patogen (declansand actiuni nocive) depinde de mai multi factori...

Agentul infectios, desi constituie cauza primara si indispensabila in declansarea infectiei, nu este capabil el singur sa determine starea de boala. In functie de reactivitatea si de starea de receptivitate sau de rezistenta a organismului gazda, care variaza de la o persoana la alta, in urma infectiei pot rezulta consecinte variate. Astfel, cand raspunsul organismului gazda fata de multiplicarea germenilor ramane la nivel umoral si celular, rezulta starea de infectie inaparenta. Aceasta situatie survine extrem de frecvent in practica, astfel incat, intr-o populatie vor exista in mod constant purtatori de germeni patogeni care nu prezinta semne de boala.

Incidenta purtatorilor de germeni patogeni intr-o colectivitate poate fi destul de mare. De exemplu, purtatorii de stafilococi patogeni reprezinta 20-60% din populatie, de pneumococi 40%, de streptococi hemolitici 3-10%, etc...

Numai cand rezistenta organismului fata de infectie este depasita si survin tulburari functionale si/sau lexziuni anatomice apare starea de boala.
 


Produsele Calivita recomandate pentru prevenirea infectiilor:

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2009 © calivitavelcu.ro