Calivita

 

 

 

 

Ingrijirea Fetei in Sezonul Cald

 

  Îngrijirea tenului este importantă indiferent de anotimp, nu doar în funcţie de tipul de piele, ci şi de condiţiile atmosferice.

  Acest lucru este valabil în special în anotimpul cald, deoarece vara pielea noastră este mult mai expusă condiţiilor atmosferice extreme.

  Soarele, canicula, oscilaţiile de temperatură şi aerul condiţionat, toate reprezintă o povară pentru pielea noastră. Şi fardurile prost alese pot cauza probleme.

   

  Este foarte important ca pielea să poată respira, aşa că trebuie să o curăţăm bine şi să evităm folosirea cremelor prea grase.

   

  O piele curată chiar şi vara

  Vara umiditatea creşte, capilarele se lărgesc, transpiraţia şi producţia de grăsime se intensifică. Pe caniculă, murdăria şi praful blochează cu uşurinţă porii lărgiţi – în special când folosim o cantitate prea mare de creme şi farduri – crescând astfel riscul apariţiei acneei.

  Şi transpiraţia în exces contribuie la aceasta. Pe lângă problemele cauzate de radiaţiile solare puternice, problemele dermatologice datorate acneei sunt cel mai des întâlnite.

   

  Dacă pielea nu s-a adaptat la condiţiile atmosferice ale anotimpului cald, acneea va apărea mult mai uşor. În plus, o îngrijire deficitară a pielii poate duce la deteriorarea epidermei. Pe fondul problemelor dermatologice, şansele ca agenţii patogeni să pătrundă în piele vor creşte.

  Riscul este mult mai ridicat vara, în special la plajă sau la baie.
  Pentru sănătatea şi frumuseţea pielii trebuie să ne curăţăm faţa şi decolteul de două ori pe zi (dimineaţa şi seara).

   

  Loţiunea demachiantă Aquabelle este perfectă în acest scop. Aceasta curăţă şi hidratează pielea în acelaşi timp. Uleiurile de avocado şi jojoba din compoziţie conţin vitamina E, care sprijină mecanismul de apărare a celulelor epidermei împotriva radicalilor liberi.

   

  Hidratează…..

  Din cauza transpiraţiei excesive şi a producţiei de grăsime, uscarea pielii nu este atât de spectaculoasă ca în sezonul rece. Aceasta însă nu înseamnă că hidratarea pielii nu se recomandă în special după plajă şi excursii. Transpiraţia excesivă şi radiaţiile puternice conduc la deshidratarea pielii.

  Crema regeneratoare Aquabelle poate fi folosită şi vara; principalul său ingredient sunt ceramidele, care menţin hidratarea şi întăresc funcţia de apărare a pielii.   

   

  … şi hrăneşte pielea!

  Vara se recomandă folosirea unei loţiuni puternic hidratante înainte de culcare pentru persoanele cu pielea uscată. Crema hidratantă Aquabelle este specială datorită esenţei de ulei de măsline din compoziţie şi complexului de apă DD – „ulei în apă şi apă în ulei”, care are un efect special de hrănire.  

   

  Sunt accesibile

  Cremele de zi şi de noapte şi loţiunea demachiantă Aquabelle, de o calitate excelentă, pot fi achiziţionate într-un ambalaj elegant, la preţ redus. Cumpără Pachetul de înfrumuseţare Aquabelle 3 în 1 şi vei avea o piele minunată din doar trei mişcări!

   

 

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi