Calivita 

 

 

 

La ce se refera oxigenul suplimentar?

 

  Daca aveti probleme de respiratie in mod frecvent, probabil aveti nevoie de oxigen suplimentar. Oxigenul suplimentar va este oferit intr-un anumit tip de recipient. Aveti nevoie de oxigen deoarece este esential pentru o varietate de functii de baza ale corpului. El alimenteaza muschii si va permite sa va miscati fara probleme. Acesta ajuta functionarea creierului si, cel mai important, pastreaza plamanii sanatosi si permite inimei sa pompeze sange. Cu toate acestea, daca aveti probleme cu obtinerea suficienta de oxigen, din orice motiv, veti avea nevoie de oxigen suplimentar pentru a mentine functiile de baza ale corpului.

  Cum stiti daca aveti nevoie de oxigen suplimentar?

  Exista unele situatii destul de evidente in care sa fie nevoie sa obtineti oxigen suplimentar. Daca tocmai ati terminat un exercitiu fizic lung si aveti probleme de respiratie, s-ar putea sa aveti nevoie de oxigen suplimentar. Daca ati fost intr-o situatie de urgenta care v-a intrerup aprovizionarea cu oxigen pentru orice perioada de timp, este posibil sa aveti nevoie de oxigen suplimentar. Dar exista unele situatii care nu sunt atat de evidente. Si singura modalitate de a sti daca aveti nevoie de oxigen suplimentar este de a verifica nivelurile de oxigen din corpul dumneavoastra. Persoanele in varsta nu-si pot aproviziona corpul cu o cantitate suficienta de oxigen, deoarece ei isi pierd controlul anumitor parti ale corpului care permit o respiratie naturala. Din aceasta cauza, ei au nevoie de oxigen suplimentar si trebuie sa stea departe de orice activitate care i-ar putea pune in pericol de a ramane fara oxigen.

  Cum sa folositi oxigenul suplimentar

  Astazi exista mai multe moduri decat oricand de a obtine oxigen suplimentar. Exista multe companii care ofera recipiente suplimentare de oxigen si diferite tipuri de echipamente care va permit sa-l purtati in casa. Daca sunteti asigurat, compania de asigurare va acoperi probabil acest tratament. Tehnologia moderna a creat echipamente de oxigen suplimentar care va permit sa mentina o viata relativ normala, atat in casa cat si afara.

  Cum sa aveti grija de corpul dumneavoastra

  Oxigenul este extrem de important pentru corpul dvs. Deci, daca sunteti vreodata obligat sa luati oxigen suplimentar, asigurati-va ca luati in serios situatia. Fiti atenti cu echipamentul si nu-l lasati in apropierea unor surse de caldura. In plus, nu stati in apropierea fumatorilor si nu fumati, deoarece acest lucru pune o presiune extrema asupra corpului dvs. Nu participati la orice activitati fizice care v-ar putea determina sa va chinuiti sa respirati. Daca aveti nevoie de oxigen suplimentar ca urmare a finalizarii unor activitati fizice, dati corpului dvs. odihna de care are nevoie pentru a se recupera. Poate dura cateva zile pentru ca nivelurile din corpul dumneavoastra sa revina la normal.
   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro