Calivita

 

 

 

 

 

 

 

Loţiune Demacheantă si Hrănitoare Aquabelle (150 ml)

Lotiune demacheanta

Pret TVA inclus: 58,74 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Ingredientele active ale lotiunii demachiante

  Uleiul de jojoba: cel mai perfomant ingredient cosmetic datorita efectului sau subtil de hranire;

  Ulei de avocado: puternic efect antioxidant - protejaza pielea;

  Bisabololul - efect de calmare a pielii.

  Curatarea pielii este cel mai important lucru pe care-l putem face pentru a ne pastra pielea sanatoasa si frumoasa.

  Zilnic suntem puşi faţă în faţă cu situaţii şi circumstanţe care ne afectează negativ pielea.

  Microbii cu care intrăm în contact şi situaţiile pe care le întâmpinăm lasă urme pe înfăţişarea noastră (deshidratarea pielii, oboseală, riduri timpurii etc.). Atunci când prima linie de apărare este afectată, pot apărea alte probleme şi complicaţii (de exemplu, infecţii).

  Cele mai des întâlnite situaţii şi circumstanţe dăunătoare sunt date de: efectele mediului înconjurător, stresul, viaţa agitată, fumatul, consumul de alcool, de alimente nesănătoase, temperatura (frig, fluctuaţii de temperatură), vântul, diferiţi microbi etc.

  Îngrijirea feţei este o sarcină complexă, care începe cu o curăţare amănunţită, urmată de folosirea unei creme potrivite tipului de piele a feţei şi activităţii noastre.

  Loţiune Demacheantă şi Hrănitoare

  Această loţiune este unică deoarece curăţă delicat şi, în acelaşi timp, hidratează tenul. Prin urmare, spălarea tenului după folosire nu este absolut necesară.

  Ingredientele sale active sunt uleiul de avocado şi uleiul de jojoba, care îndepărtează impurităţile delicat, dar eficient.

  Uleiul de avocado hrăneşte pielea excelent, iar uleiul de jojoba are un plăcut efect revigorant.

  Structura uleiului de jojoba este similară cu a grăsimii umane şi, din această cauză, este utilizat frecvent în produsele cosmetice.

  Mod de folosire lotiune demachianta si hranitoare Aquabelle

  O puteti folosti ca si crema demachianta pentru curatarea pielii. (chiar si de machiaj)

  Cui de recomanda?

  persoanele care folosesc demachiante si lotiuni tonice; (care folosesc machiaj)

  persoanele cu pielea normal dar datorita caracteristicilor speciale ale cremei si persoanele cu pielea sensibila.

  o puteti folosi si pentru pielea sensibila a gatului si decolteului

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Comanda Acum Pachetul de Frumusete Aquabelle si aveti 27% reducere.

  Cosmetice Bio Aquabelle

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Pareri ale consumatorilor despre Cosmeticele Aquabelle

  "Am folosit toată gama Aquabelle încă de la introducerea pe piaţa românească: demachiant, cremă de zi şi cremă regeneratoare de noapte.Demachiantul curăţă perfect pielea, hidratează şi protejează foarte bine după plajă, crema de zi hidratează, iar crema de noapte regenerează pielea. Prin conţinutul de apă sărăcită în deuteriu, cremele împiedică degenerarea la nivelul pielii, ajută la refacerea pielii după dermatite de contact şi sunt foarte utile pentru tenul sensibil şi iritat. Prin conţinutul de ulei de jojoba, menţin tinereţea şi elasticitatea pielii. Dacă doriţi să rămâneţi mereu frumoase şi tinere, folosiţi toată viaţa cu încredere gama de cosmetice Aquabelle."

  ***

  Produsele de înfrumuseţare CaliVita m-au impresionat imediat, chiar de la prima folosire, şi încă sunt extrem de satisfăcută de ele, astăzi, după o utilizare îndelungată. Eu una sunt foarte pretenţioasă când vine vorba de îngrijirea pielii. Îmi plac toate cremele Aquabelle, fiindcă îmi hrănesc pielea aşa cum trebuie şi hidratează excelent. Am încercat multe produse şi trebuie să recunosc că produsele cosmetice Aquabelle, spre deosebire de alte creme, îngrijesc pielea perfect, chiar şi atunci când se aplică o cantitate foarte mică, un strat subţire de cremă. În cazul altor creme pe care le-am folosit, trebuia să aplic cantităţi mult mai mari, de câteva ori pe zi, pentru a obţine acelaşi efect de „piele îngrijită”. În trecut, am avut probleme cu senzaţia de „piele întinsă”, un semn evident al tenului uscat. De când folosesc gama Aquabelle, senzaţia de disconfort a dispărut în totalitate. Crema regeneratoare Aquabelle reprezintă o bază excelentă pentru aplicarea fardurilor şi îmi hrăneşte pielea întreaga zi. Demachiantul Aquabelle îmi curăţă delicat, dar eficient tenul înainte de culcare, iar crema regeneratoare Aquabelle îmi oferă un efect profund de hidratare pe durata întregii nopţi. Cremele Aquabelle au un parfum încântător, ceea ce este foarte important pentru mine, fiindcă nu îmi place să »port« un parfum neplăcut pe faţă. Produsele cosmetice CaliVita reprezintă tot de ce pielea mea are nevoie pe durata întregului an – atât vara, când este expusă la soare şi căldură, cât şi iarna, pentru a mă proteja de temepraturi şi condiţii atmosferice extreme, care îmi afectează calitatea pielii. Recomand tuturor femeilor, cu cea mai mare căldură, produsele Aquabelle, pentru o piele strălucitoare şi catifelată!

   

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi