Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Marele test al vitaminelor

 

   

  De la lansare şi până în momentul de faţă, testul nostru pentru carenţa de vitamine a fost completat deja de mai mult de 20.000 de persoane. Din răspunsurile anonime am putut obţine informaţii valoroase, care relevă problemele de sănătate cu care se confruntă membrii noştri, dar care pot fi folosite şi pentru dezvoltarea afacerii şi impulsionarea vânzărilor.

  Stresul ocupă primele locuri

  Care credeţi că au fost simptomele cel mai des indicate? Simptome ale tractului digestiv? Probleme dermatologice? Ei bine, oricât de ciudat ar părea, cel mai des bifate trei simptome au fost nervozitatea, somnolenţa şi oboseala.

  Practic, una din patru persoane a bifat nervozitatea, iar una din cinci a bifat oboseala, ceea ce demonstrează că, din păcate, simptomele de suprasolicitare şi extenuare afectează foarte mulţi oameni. În plus, depresia şi extenuarea se întâlnesc, de asemenea, la una din patru persoane.

  Tulburările digestive sunt şi ele frecvente, o cincime dintre subiecţii noştri fiind afectaţi de constipaţie, diaree sau dereglarea generală a sistemului digestiv. Cu toate că aceste simptome necesită, evident, un consult medical, nu putem trece cu vederea faptul că ele reprezintă, cel mai probabil consecinţa suprasolicitării, stresul cauzând simptome fizice (psihosomatice). Acestea au fost adesea acompaniate de nervozitate, somnolenţă şi oboseală.

  Din moment ce aceste simptome afectează mari grupe de persoane, vom lansa o serie de articole cu scopul de a dezbate problema stresului şi a oboselii dintr-o perspectivă diferită. Prima parte din această serie o puteţi citi pe pagina următoare.

  Puneţi accentul pe prevenire!

  Ar trebui să ne simţim ușurați că doar „puține” persoane, doar 9%, au menționat că suferă de un nivel ridicat al colesterolului. Însă, dacă vom compara acest procent cu datele oferite de OMS, care ne spun că cel puțin 40% dintre persoanele de peste 25 de ani se confruntă cu hipercolesterolemie în zona noastră, concluzia este că nu toți știu că suferă de această afecțiune.

  De asemenea, tot un procent scăzut, doar 3% dintre cei care au completat testul, au bifat hiperglicemia, însă statisticile internaționale menționează că, în medie, 15% dintre persoane se confruntă cu dereglări ale metabolismului carbohidraților, care preced diabetul. Foarte puțini oameni sunt conștienţi şi de carența de fier, în ciuda faptului că statisticile OMS arată că anemia afectează 19-25% dintre femei, iar cel puțin în jumătate dintre cazuri anemia este cauzată de carența de fier. Chiar și cele mai optimiste statistici au confirmat faptul că 12% dintre femeile aflate în perioada fertilă a vieții prezintă carență de fier.

  Din aceste diferențe semnificative putem trage concluzia că cei care au completat testul nu merg regulat la medic şi nu îşi fac analize de laborator. Acest lucru poate avea consecințe semnificative chiar în cazul celor trei afecţiuni menţionate mai înainte: diabetul, care poate fi prevenit, carența de fier, care poate fi tratată ușor și eficient, iar netratată reduce semnificativ performanțele, și bolile cardiovasculare, care se dezvoltă lent, dar pot fi prevenite în multe cazuri.


  Din acest motiv, dorim să accentuăm încă o dată necesitatea controalelor regulate și importanța unui stil de viață sănătos, chiar la o vârstă fragedă. Există o serie de probleme medicale care se dezvoltă ca „boli mute”, dar care pot fi prevenite cu puțină atenție și cu modificarea stilului de viață.


  Poți folosi aceste rezultate și pentru a-ți dezvolta afacerea: convinge-ți membrii să facă testul pentru a vedea ce vitamine le lipsesc; nu scăpa din vedere problemele cheie pe durata activității tale de vânzări; recomandă-le membrilor tăi produsele potrivite pentru problemele cu care se confruntă și atrage-le atenția asupra importanței prevenirii.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi