Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea produselor naturale Calivita in prevenirea si tratarea matretii

Majoritatea problemelor parului si pielii capului se pot trata la domiciliu. Matreata si calitatea scazuta a firului de par pot fi legate de o proasta nutritie, stres, boala, un tratament medicamentos dur sau cu efecte secundare, dereglari hormonale sau imbatranire.

Productia de sebum din pielea capului este strans legata de structura genetica si de echilibrul hormonal; mai intensa in adolescenta, ea se manifesta printr-o activitate celulara sporita, luand forma unor mici cruste numite matreata, putand fi provocata de o infectie micotica. Stresul, un soc fizic sau psihic, nasterea, boala sau tratamentul cu anumite medicamente pot provoca rarirea parului. Tensiunea musculara indusa de stres intinde pielea capului si impiedica sangele, care aduce substante nutritive, sa ajunga la foliculii de par. Radacinile de par subnutrite se usuca si parul poate cadea prematur.

Starea parului si a pielii capului este adesea legata de stilul de viata si modul in care se ingrijeste fiecare la toate nivelele.


Produsele Calivita recomandate pentru prevenirea si tratarea matretii :

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro