Calivita 

 

 

 

 

Mega q Protect - 90 Tablete - Elixirul Tineretii

Mega q Protect

Pret TVA inclus: 117,18 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Beneficiile Produsului Mega q Protect

  Îmbunătăţeşte memoria;

  Are efect antidepresiv;

  Se recomandă în migrene;

  Are efect antioxidant;

  Normalizează tensiunea arterială;

  Are efect anticoagulant;

  Se recomandă în afecţiunie respiratorii.

  Despre Produsul Mega q Protect

  V-ar plăcea să trăiţi la fel de mult ca cel mai bătrân arbore din lume?

  Nu vă putem garanta acest lucru, dar cu siguranţă ne putem proteja de efectele nocive ale mediului înconjurător şi de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo. Şi cine altcineva ne-ar putea ajuta decât arborele însuşi, mai exact extractul din frunzele sale, care are nenumărate efecte benefice asupra sănătăţii.

  Vitaminele, oligoelementele, aminoacizii şi alte extracte de plante cu proprietăţi antioxidante din compoziţia produsului potenţează efectul benefic al extractului din Ginkgo.

  Mega Protect 4 Life contine Gonkgo BilobaGinkgo Biloba e una din cele mai vechi specii de copaci din lume. Acest copac este considerat o fosilă vie, deoarece există dovezi că ar avea o vechime de 200 milioane de ani, de pe vremea dinozaurilor.

  Frunzele şi seminţele acestuia reprezentau una din materiile prime ale medicinei chinezeşti antice, fiind folosite pentru tratarea afecţiunilor cum ar fi astmul, bolile respiratorii, bronşita, circulaţia sanguină deficitară şi pentru creşterea fluxului sanguin cerebral.

  Medicina modernă a confirmat ceea ce medicina chineză ştia de sute de ani: Ginkgo are o largă gamă de efecte benefice asupra sănătăţii. Astăzi, extractul obţinut din Ginkgo biloba intră în compoziţia a numeroase suplimente alimentare larg folosite.

  Doar în Germania, anual se prescriu peste cinci milioane de reţete pentru produse cu Ginkgo. Cei care s-au ocupat cu studiul acestei plante au evidenţiat, în primul rând, puternica sa acţiune antioxidativă, care se datorează conţinutului ridicat de flavonoide.

  Efectele extractului de Ginkgo Biloba


  Ginkgo îmbunătăţeşte memoria şi alte funcţii ale creierului, are un efect antidepresiv şi este benefic persoa­nelor care suferă de migrene. Reduce simptomele astmului, alergiei, bolii Alzheimer, precum şi ale bolilor cardiovasculare.

  Are efect anticoagulant, împiedicând apariţia trombusurilor. Normalizează tensiunea arterială. Utilizarea sa este indicată în caz de: afecţiuni ale rinichilor sau ficatului, diferite inflamaţii, impotenţă, acufenă (ţiuit în urechi), deteriorarea auzului şi a văzului datorate vârstei, ameţeală şi hemoroizi.

  Facilitează metabolizarea glucozei, deci este benefic pentru diabetici. Având în vedere că ajută la normalizarea circulaţiei sanguine, utilizarea acestei plante duce la scăderea neplăceri lor legate de înaintarea în vârstă şi la creşterea capacităţii de muncă. Ajută la vindecarea rănilor.

  Cercetari asupra plantei Ginkgo Biloba

  Cercetătoarea europeană care a studiat efectele benefice ale acestei plante, Amanda McQuade, a efectuat o serie de experimente pe pacienţii cu dereglări mentale apărute ca o consecinţă a îmbătrânirii.

  Consumul de Ginkgo Biloba, timp de opt săptămâni, a dus la îmbunătăţirea semnificativă a stării subiecţilor, fără a se înregistra efecte secundare sau dependenţă. La pacienţii mai tineri, chiar şi o doză scăzută de Ginkgo biloba a avut ca rezultat îmbunătăţirea memoriei, fără nici un fel de efect secundar.

  ***

  În ultimul timp au început să fie studiate efectele acestei plante pentru tratarea unui anumit tip de impotenţă.

  Sikora, Sohn & Deutz au studiat 60 de pacienţi care sufereau de impotenţă cauzată de reducerea fluxului de sânge arterial din penis. Acestora leau fost administrate 60 mg de extract de Ginkgo, timp de şase luni (The Journal of Urology, 1989). La sfârşitul perioadei respective, 50% dintre pacienţi au reuşit din nou să aibă erecţie, iar la 45% dintre aceştia s-a înregistrat îmbunătăţirea semnificativă a vascularizaţiei penisului.

   

  Mega q Protect contine si alti Antioxidanti Puternici

  Mega q Peotect pentru VarstniciVitamina C fortifică sistemul imunitar, măreşte producţia de interferon, protejează împotriva stresului şi a substanţelor cancerigene şi scade nivelul de colesterol din sânge. În urma unor teste efectuate in Canada pe un lot de pacienţi care au luat vitamina C şi E În doze mari, s-a constatat o reducere cu 50% a îmbolnăvirilor de cataractă.

  Cercetătorii americani afirmă că jumătate din operaţiile de cataractă nu şi-ar mai avea rostul dacă ne­am proteja ochii consumând sistematic şi În doze mari vita­minele mai sus amintite.

  Vitamina E nu permite oxidarea vitaminei A, care Îşi va exercita astfel acţiunea un timp mai îndelungat. Având proprietăţi vasodilatatoare şi antiagregante, vitamina E protejează inima şi, după operaţiile pe cord, accelerează vindecarea. Impreună cu vitamina A, protejează plămânii impotriva depunerilor de toxine.

  Prin efectul său diuretic, scade tensiunea arterială. Măreşte potenţa sexuală, întăreşte sistemul imunitar, nu permite oxidarea lipidelor şi lezarea membranelor celulare şi ameliorează boala Parkinson, întârziind apariţia simptomelor (tremurături, akinezie, pierderea echilibrului).

  Beta-Carotenul, adică provitamina A, se transformă în vitamina A în ficat şi în aparatul digestiv, în funcţie de necesităţile organismului.

  Vitamina A are efecte favorabi le în cazul bolilor de ochi, protejează căile respiratorii de infecţii, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi a gingiilor. Numeroase studii efectuate de cercetătorii americani au demonstrat că, în cazul bărbaţilor care au consumat beta­caroten, riscul apariţiei tulburărilor cardiace şi a cancerului de prostată s-a redus la jumătate. Norvegienii şi japonezii, consumatori de beta-caroten în cantităţi însemnate, prezintă un risc foarte scăzut de apariţie a cancerului pulmonar, esofagian, al intestinelor, de prostată, col uterin şi mamar.

  Seleniul, la fel ca vitamina E, împiedică sau încetineşte îmbătrânirea celulelor. Administrate împreună acţionează mai eficient decât separat (sinergism). Seleniul neutralizează unele substanţe cancerigene. Ameliorează bufeurile femeilor ajunse la menopauză. Bărbaţii necesită cantităţi mai mari de seleniu, intrucât o mare parte se acumulează în testicule şi se elimină odată cu sperma.

  Extractul de Ceai Verde este un antioxidant puternic. Polifenolii din compoziţie împiedică acţiunea noci­vă a radicalilor liberi asupra celulelor. Consumul de ceai verde reglează tensiunea arterială crescută, scade nivelul glicemiei. Acţionează eficient împotriva anumitor bacterii şi virusuri; de asemenea, poate preveni unele afecţiuni ale cavităţii bucale sau ale danturii.

  Pentru vârstnici, locuitorii marilor oraşe sau sportivi, consumul de antioxidanţi reprezintă o adevărată binecuvântare, protejândule organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Dar antioxidanţii sunt indicaţi tuturor persoanelor, de orice vârstă, deoarece apără organismul de razele UV tot mai nocive, de aerul poluat, de conservanţii şi coloranţii din alimente şi de stresul tot mai accentuat.


  Atenţie!

  • Dacă preparatul este utilizat un timp indelungat, in doze mari, pot apărea următoarele efecte secundare: anxietate, insomnie, greaţă, diaree şi dermatite.

  Mega q Protect - Un scut de nepătruns.

  Mega Q Protect Comentat de Marinescu Ionela in data de . Foarte bun produsul! Mi-a fost de ajutor. 5
   

  Recomandari Mega q Protect : Mod de aministrare Mega q Protect :

  Accident vascular - preventiv
  Accident vasc - trat de la a 21-a zi
  Acufene
  Adolescent (14-18 ani) - preventiv
  Adult (18-50 ani) - preventiv
  Afectiuni cardiace
  Alergie
  Antioxidant
  Antiseptic pulmonar
  Aparat cardiovascular
  Aparat respirator
  Apetit sexual (crestere)
  Ateriopatie obliterana
  Atentie
  Ateroscleroza maculara (la ochi)
  Avort - prevenire
  Boala Alzheimer
  Boala Bilebrand
  Calmant pentru dureri
  Cardiopatie ischemica
  Cataracta
  Carcei
  Circulatie sanguina (imbunatatire)
  Comotie cerebrala (prevenire)
  Degeraturi
  Exoftalmie
  Fertilitate
  Guta
  Hemoroizi
  Hipertensiune arteriala
  Hipertiroidie
  Hipotiroidie
  Impotenta
  Infarct miocardic (prevenire)
  Insuficienta cardiaca
  Inteligenta (ridicare coeficient)
  Intoxicatie cu gaze esap. si fum
  Memorie (imbunatatire)
  Menstrautii neregulate
  Migrene
  Oboseala
  Persoana in varsta - preventiv
  Picioare reci
  Plagi (vindecare)
  Polineuropatii
  Pre si postoperator
  Rinita alergica
  Spondiloza
  Senilitate (tratament)
  Trombofeblita
  Ulcer varicos
  Varice
  Vasodilatator
  Vedere (tulburari)
  Zona Zoster
  1-1-0
  2-1-0
  2-1-0
  1-0-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-0-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  2-1-0
  1-1-0
  2 tablete la nevoie
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  (2-1-0) 10 zile, apoi (1-1-0)->
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  2-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-0-0
  1-1-0
  2 tablete la nevoie
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  2-1-0
  2-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0
  1-1-0

  Legenda:

  1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa-amiaza

  2-1-0 = doua tablete dimineata si una dupa-amiaza

   O tabletă Mega q Protect conţine:
  Beta-caroten 3000 U.I.
  Vitamina C 60 mg
  Seleniu (seleniumetionina)           50 mcg.
  Coenzima Q10                             10 mg
  L-cisteina                                      100 mg.
  L-glutation (redus)                   10 mg
  Acid alfalipoic                          100 mcg.
  Gingko Biloba   (24% flavonoglicozide) 50 mg
  Extract de ceai verde (20% polifenol) 15 mg
  Extract de afine (25% antocianine)   5mg
     

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

   

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi