Calivita 

 

 

 

 

Mega Zinc 50 mg (100 tablete) - Mineralul Imunitatii

Mega Zinc 50

Pret TVA inclus: 39,6 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Beneficiile Prodususul Mega Zinc

  Accelereaza procesul de vindecare a ranilor interne si externe;

  Elimina petele albe de pe unghii;

  Zincul este adjuvant in tratamentul sterilitatii;

  Preintampina afectiunile prostatei;

  Favorizeaza cresterea si capacitatea mentala;

  Ajuta de diminuarea depunerilor de colesterol;

  Adjuvant in tratamentul tulburarilor mentale;

  Distruge radicalii liberi;

  Intareste sistemul imunitar;

  Se recomanda in tratamentul ADHD.

  Prospect Mega Zinc de la Calivita

  Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nicio parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile. Sunt antioxidanţi puternici, ajutând la anihilarea radicalilor liberi.

  Şi poate că e mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, având un rol important în stimularea libidoului şi menţinerea unei vieţi sexuale normale.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Zincul este Indispensabil Organismului

  Familie Fericita În organism se stochează o cantitate mică de zinc, fiind necesară permanenta suplimentare a acestuia.

  Zincul intervine în reglarea proceselor metabolice, funcţionarea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulară.

  Este indispensabil pentru sinteza proteinelor, pentru formarea ADN-ului şi ajută la secreţia insulinei. Reglează capacitatea de contracţie a muşchilor, accelerează vindecarea plăgilor.

  De asemenea, accelerează creşterea, stimulează activitatea cerebrală, poate fi util în anumite afecţiuni psihice. Deoarece este necesar pentru producerea testosteronului şi a spermei, anumite tulburări de potenţă se pot datora unei carenţe cronice de zinc. Nu întâmplător, stridia, care conţine o mare cantitate de zinc, este un afrodisiac atât de popular.

  Zincul este necesar tuturor. In organism acţionează ca un veritabil "agent de circulaţie". Controlează şi reglează procesele metabolice, activitatea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulelor.

  Intră în componenţa multor enzime de importanţă vitală, care catalizează numeroase reacţii biochimice, de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor, până la cele care duc la sinteza testosteronului (hormon sexual).

  Zincul se acumulează în muşchi, oase, piele, rinichi, pancreas, ochi, iar la bărbaţi şi în prostată. Depozitele de zinc ale organismului sunt relativ reduse şi, din acest considerent, este necesar un aport permanent, prin alimentele ingerate.

  Un aport redus de zinc, chiar pentru perioade scurte (o săptămână), reduce ritmul de dezvoltare a musculaturii şi capacitatea de răspuns a sistemului imunitar, având ca efect scăderea rezistenţei organismului la diverse infecţii.


  Este indispensabil pentru funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Oferă protecţie împotriva răcelii, gripei, conjunctivitelor şi altor infecţii. Consumul de zinc e te recomandat şi dacă suntem deja răciţi, deoarece, împreună cu vitamina C, accelerează vindecarea afecţiunilor căilor respiratorii superioare.

  Zincul este indispensabil în biosinteza proteinelor şi, implicit, a acizilor nucleici (ADN şi ARN).

  Participă la sinteza insulinei (hormon secretat de pancreas, necesar pentru metabolizarea glucidelor). De asemenea, are un rol important în menţinerea echilibrului acidobazic al sângelui. Intervine în dezvoltarea şi maturarea aparatului reproducător.

  Prostata funcţionează normal numai în prezenţa unei cantităţi corespunzătoare de zinc. De asemenea, reglează capacitatea de contracţie a muşchilor. Conform ultimelor cercetări, intervi ne şi În activitatea cerebrală.


  Zincul accelerează vindecarea rănilor. Are efect benefic în ameliorarea unor simptome cauza te de prostată; poate trata şi anumite cazuri de sterilitate. Împiedică depunerile de colesterol pe pereţii vaselor sanguine. Stimulează creşterea şi menţine prospeţimea psihică, poate fi util în anumite tulburări psihice.

  Zincul poate soluţiona şi problemele gustative. Elimină petele albe de pe unghii.

  Diverse cercetări au arătat că unele forme de impotenţă sunt provocate de lipsa cronică de zinc. Astfel s-ar putea explica şi proprietăţile afrodisiace ale stridiilor, care conţin mari cantităţi de zinc în formă uşor utilizabilă de organism.

  Observaţiile clinice au demonstrat că, în unele cazuri de impotenţă, se pot obţine ameliorări substanţiale printr-o suplimentare a alimentaţiei cu zinc şi vitamina B6.

  De aceea, la bărbaţi indiferent dacă suferă sau nu de afecţiuni ale prostatei se recomandă administrarea în permanenţă a suplimentelor alimentare cu zinc, pentru a se menţine o concentraţie sanguină optimă a acestui element.

  Administrarea de suplimente alimentare cu zinc şi mangan la persoanele în vârstă care suferă de senilitate poate avea efecte benefice. Şi femeile cu tulburări ale ciclului menstrual pot încerca o suplimentare cu zinc, Înainte ca medicul să prescrie un tratament hormonal.


  Plumbul şi cadmiul din atmosfera oraşelor mari, provenite din gazele de eşapament ale automobilelor, precum şi fumul de ţigară, constituie importanţi factori de risc pentru sănătatea populaţiei.

  Carenţa de zinc permite reţinerea unei cantităţi mai mari de plumb şi cadmiu în organism. Prin administrarea de suplimente alimentare cu zinc se reduce fixarea metalelor toxice în organism. Aşadar, zincul poate oferi o anumită protecţie şi împotriva efectelor nocive ale mediului poluat.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

  Zincul se recomandă Spotivilor


  Organismul sportivilor necesită o cantitate mai mare de zinc în comparaţie cu al celorlalţi oameni. In timpul antrenamentelor şi concursurilor, aceştia pierd o cantitate semnificativă de zinc, nu numai datorită transpiraţiei abundente.

  Organismul are nevoie de zinc pentru producerea globulelor roşii şi pentru desfăşurarea optimă a metabolismului acizilor graşi şi a fierului, care sunt mult accelerate.

  O cantitate crescută de zinc este necesară şi pentru producerea testosteronului, substanţa de bază pentru creşterea masei musculare.

  Mega Zinc comentat de Savoiu Ionela in data de . Foarte bun produsul! L-am folosit si sunt multumita de el. 4.5
   

  Mega Zinc - Luptător multilateral.

  Continut: Zinc (chelatat cu aminoacizi) 50 mg

  Mod de Adminsitrare Mega Zinc de la Calivita

  Recomandari Mega Zinc 50 mg: Mod de administrare Mega Zinc 50 mg:
  Acnee
  Adenom de prostata
  Adult (18-50 ani) preventiv
  Afte
  Alergie
  Anemie
  Anticonceptionale (combate efectele negative
  Antihemoragic
  Antioxidant
  Apetit (crestere)
  Apetit sexual (crestere)
  Arsuri ale pielii
  Cancer la prostata
  Crestere (stimulator)
  Decalaj fus orar
  Dermatite
  Dermatoze
  Diabet (reglare glicemie)
  Eczeme
  Fertilitate
  Gust, simt (combatere probleme)
  Impotenta
  Infectii ale pielii capului
  Infectii - prevenire
  Intoxicare cu gaze esap. si fum
  Intoxicatie cu plumb
  Menstruatii neregulate
  Miros (pierdere)
  Muschi (dezvoltare masa)
  Nicturie adulti
  Persoane in varsta (preventiv)
  Plagi (vindecare)
  Sterilitate (tratament)
  Unghii cu pete albe
  Zona Zoster  
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  1-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
  0-0-1
   

  Legenda :

  1-1-1 = o tableta dimineata una pranz si una seara

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasa aici pentru a merge in partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2017 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi