Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Melatonina ( 180 Capsule) - Regleaza Somnul

 

Melatonin

Pret TVA inclus: 83,95 lei

buton_vizualizare_aviz 

  Beneficiile Produsului Melatonina de la Calivita

  Este cel mai bun remediu natural pentru insomnii;

  Melatonina vă menţine tinereţea;

  Ajuta la prevenirea cancerului si a tumorilor;

  Melatonina are efect antioxidant;

  Întăreşte sistemul imunitar;

  Se recomanda in afectiuni ale ochilor mai ales glaucom;

  Reglează ciclul somn-veghe;

  Se recomandă în Alzheimer, Parkinson, Ateroscleroză;

  Revitalizează întregul sistem endocrin;

  Melatonina stimuleaza eliberarea toxinelor si stresului;

  Nu are efectele secundare ale medicamentelor;

  In cazurile de stres sau depresie se recomanda si produsul Rhodiolin.

  Prospect Melatonina de la Calivita

  Incidenta tot mai crescuta a afectiunilor in randul populatiei de varsta inaintata a stimulat  interesul oamenilor de stiinta in cautarea unei solutii protectoare, capabile sa intarzie procesele de imbatranire si de dezvoltare a tulburarilor degenerative.

  Pastrarea sanatatii varstnicilor a devenit un obiectiv principal in biomedicine, deoarece cresterea longevitatii in societatea noastra este asociata cu morbiditate crescuta.

  Exista o serie de dificultati in gasirea unor abordari si strategii sigure pentru intarzierea proceselor de imbatranire. In acest sens se leaga sperante mari de melatonina, o substanta cu structura peptidica secretata de glanda pineala, avand efecte gerontoprotectoare si antioxidantive puternice.

  Melatonina CapsuleMecanismul exact prin care melatonina incetineste procesele in imbatranire nu este cunoscut inca, dar se presupune ca este rezultatul intercorelarii optime a tuturor glandelor ale sistemului endocrin.

  Traditia orientala accentueaza, din cele mai vechi timpuri, ca esenta vietii consta in coordonarea fina a functionarii glandelor endocrine.

  Centrele energetice corespund localizarii anatomice a glandelor endocrine, stimularea lor prin exercitii yoga dand rezultate excelente.

  La intitutul de Gerontologie al Fundatiei Biancalana-Masera din Ancona (Italia), Walter Pierpaoli si colaboratorii sai au studiat pe soareci efectele melatoninei.

  Rezultatele experimentelor au corespuns practicii si experientei indiene stravechi, deoarece mai mult de 20% din animalele tratate cu melatonina au avut o viata mai lunga si un comportament sexual mai bun decat celelalte. In alte experimente, epifiza a fost extirpate, iar animalele de experienta au murit inainte de vreme.

  In The International Journal of Neuroscience (1995) se poate citi parerea lui Reuven Sandyk, professor la Institutul de Medicina Albert Einstein din New York: rezultatele experimentelor pe animale, precum si studiile si examinarile efectuate  pe om dovedesc ca nivelul scazut de melatonina accelereaza imbatranirea si sustin ipoteza functionarii melatoninei ca substanta ce combate imbatranirea.

  Exista numeroase studii care dovedesc si capacitatea activitatii antioxidanti a melatoninei. Dupa cum se stie, antioxidantii sunt substante capabile sa reduca, sa neutralizeze sis a previna leziunile provocate in organism de catre radicalii liberi formati in urma unor procese de oxidare.

  Radicalii liberi astfel formati ataca membrane celulara, putand leza chiar si acidul deoxyribonucleic, cu posibilitatea de a declansa un process cancerigen.

  Numeroase cercetari de laborator au demonstrat ca melatonina este un antioxidant mai puternic chiar decat alte substante binecunoscute pentru activitatile lor antioxidante, cum ar fi vitamin E, beta-carotenul si vitamin C.

  Prin proprietatile sale antioxidante, melatonina neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza enzimele antioxidative, creste eficienta fosforilarii oxidative la nivel mitocondrial, reduce dispersia electronilor (prin aceasta scade generarea de noi radicali liberi) si creste eficienta altor antioxidanti.

  De asemenea, cercetarile au demonstrate ca melatonina este capabila sa imbunatateasca functiile sistemului imunitar. Se pare ca poate neutraliza efectele negative pe care le exercita stresul, medicamentele si infectiile asupra sistemului imunitar.

  Secretia melatoninei in organism este stimulate de intuneric si suprimata la lumina. Melatonina are un rol vital in reglarea ciclului somn-veghe. Atunci cand este produsa in cantitati suficiente, melatonina asigura un somn profund si odihnitor; in schimb, o secretie insuficienta provoaca adormirea greoaie sau chiar insomnia.

  Ritmul biologic al organismului poate fi perturbat si de calatoriile cu avionul pe distante lungi – ca urmare a diferentelor de fus orar.

  In acest sens, se pune problema odihnei la oamenii de afaceri si la sportivii care calatoresc de pe un continent pe altul.

  La acestia , se va constata o scadere a randamentului fizic si intellectual. In asemenea cazuri, un supliment alimentar cu continut de melatonina poate fi de un real folos.

  Melatonina - CEASUL BIOLOGIC

  Mod de administrare Melatonin : 1-2 tablete melatonina sau conform recomandarilor

  Continut Melatonin: 3 mg melatonina

  Recomandari Melatonina :
  Mod de administrare Melatonina:
  Antioxidare celulara

  Atrofie musculara

  Batranete

  Bioritm

  Boala Alzheimer

  Cancer - prevenire

  Dependenta de droguri

  Depresie

  Epilepsie

  Hormoni - reglare

  Imbatranire tesuturi (intarziere)

  Insomnie

  Nervozitate

  Oboseala

  Schizofrenie

  Scleroza

  Senilitate

  Stres

  Ticuri nervoase

  Tumora cerebrala
  0-0-1

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-1

  0-0-2

  0-0-1

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-1

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-1

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-2

  0-0-1

  0-0-2
   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

2010 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi