Calivita 

Inapoi la afectiuni

 

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament pentru menstruatiile neregulate

Ciclurile menstruale neregulate sau rare sunt ceva obisnuit in primii ani de dupa inceputul menstruatiei, pana se stabileste ovulatia regulata. Ciclul poate fi neregulat si cu cativa ani inainte de menopauza. Sangerarile intre cicluri se asociaza cu problemele de fertilitate. Intreruperile pot fi cauzate de un dezechilibru hormonal provocat de stres sau de sindromul ovarului polichistic, cand productia de hormoni este intrerupta de chisturi multiple pe ovar, adesea din cauza ingrasarii.

Alte cauze de neregularitate menstruala includ: polipi uterini si cancer de col uterin sau de uter. Pete de sange intre cicluri pot sa apara daca luati pastile anticonceptionale sau faceti terapie de substitutie hormonala. Exercitiile fizice exagerate, pierderea in greutate, tulburarile de alimentatie pot, de asemenea, sa aiba ca rezultat perturbarea ciclului menstrual normal.

Ca sfaturi generale pentru combaterea neregularitatii ciclului menstrual, sfatuim sa incercati sa va pastrati greutatea proportionala cu inaltimea (aprox. 67 kg la 1:80 m) si, cel mai important, sa evitati regimurile severe sau abuzurile. O greutate prea mica impiedica ovulatia, ceea ce poate duce la neregularitatea ciclurilor. O greutate prea mare poate suprastimula ovarele, ducand la multiple chisturi ovariene si cicluri intrerupte.


Produsele Calivita recomandate pentru tratarea menstruatiilor neregulate:

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2009 © calivitavelcu.ro