Calivita

 

 

 

 

Despre Afacerea Calivita

 

  Sediul Calivita Europa de vestFirma Calivita a fost infiintata in anul 1990, aceata oferind sansa oricarei persoane de a-si indeplini "visul american". Am creat conditiile necesare dezvoltatii unei afaceri de succes fiecare persoana putand sa isi dezvolte propria afacere Calivita.

  Inca de la inceput am considerat ca o companie stabila se bazeaza pe transparenta, riscuri minime, logistica deosebita, produse de calitate conditii pe care le-am indeplinit cu succes.

  Luand in considerare aceste standarde am creat un plan de compensatie si recompense care este considerat printre cele mai atractive pe acesta piata. Ne mandrim cu faptul ca avem multe persoane care au ajuns milionari in euro si numarul acestora creste de la an la an.

  Intr-adevar a fost un drum lung al Europei din anii '90 pana la Europa de astazi. Au fost perioade de crestere economica cat si de seceriune. Considetam ca lucrul cel mai de pret pe care-l avem este experianta pe care am acumulat-o in toti acestia ani.

  Consideram ca acesta este principala unealta pe care avem si care ne-a facut sa fim una dintre companiile de top din lume. Acest lucru a facut posibil sa penetram piata a peste 50 de tari din intreaga lume.

  Suntem mandri de faptul ca suntem prezenti in fiecare tara din Europa oferind posibilitatea creari unei afaceri de succes pt milioane de oameni.

  Suntem convinsi ca drumul lung pe care l-am parcurs, vasta experienta pe care am acumulat-o, dificultatile pe care le-am trecut si succesul pe care l-am obtinut fac din nou un partener de nadejde pentru toti care doresc construirea unei afaceri de succes.

 

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi