Calivita 

 

 

 

 

Natural Bathroom Cleaner (946 ml) - Detergent Bio pentru Baie

Caliclean baie

Pret TVA inclus: 35,97 lei

 

  De ce sunt produsele Calivita Caliclean mai bune si ecologice?

  Sunt obtinute din substante 100% biodegradabile;

  Contin 100% surfactanti de origine vegetala;

  Nu contin fosfati si dioxina;

  Nu contin materii prime obtinute din substante petrochimice;

  Nu contin ingrediente de origine animala;

  Nu sunt testate pe animale;

  Ambalajul este confectionat din materiale reciclabile;

  Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu standardele IRFA (Asociatia Internationala a Parfumurilor);

  Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA.

  Prospect Natural Bathroom Cleaner

  Noul produs Natural Bathroom Cleaner este un detergent ecologic din gama Caliclean Calivita, exculsiv produs din substante naturale.

  Lipsa produselor chimice toxice, ne fereste de inhalarea aerului plin de substante nocive pe noi dar in special pe copiii nostri.

  Natural Bathroom Cleaner - curata si dezinfecteaza baia in mod natural, eliminand microbii si bacteriile daunatoare sanatatii, si mentinand un aer proaspat si natural in incapere.

  Calitatea Produsului este certificata de US EPA

  Pentru consumatori acest lucru inseamna ca specialistii de la US EPA au analizat ingredientele acestui produs si conform standardelor stricte acestea nu sunt daunatoare pentru sanatatea umana precum si a mediului inconjurator.

  Mai mult decat atat ambalajul este facut din material reciclabil.

  Prin utilizarea acestui produs protejati mediul si sanatatea familiei voastre.

   

  Ingrediente Natural Bathroom Cleaner

  Contine: apă filtrată, agenţi de curăţare vegetali, citrat de sodiu, decil-glucozid, alcool din porumb, glicol eter, hidroxid de sodiu, parfum de lămâie.

  Biodegradabil. Nu conţine fosfaţi. Nu conţine înălbitori.

  Îndepărtează urmele de săpun, rugină şi depunerile de calcar. Se poate utiliza pe diverse suprafeţe, inclusiv chiuvete, căzi, faianţă, gresie, uşi de duş.

  Mod de utilizare Natural Bathroom Cleaner

  Se aplică pe suprafeţele murdare şi se curăţă cu ajutorul unui prosop de hârtie sau a unei cârpe. În cazul suprafeţelor sensibile se testează întâi pe o zonă mică şi eventual care să nu se afle la vedere.

  Se repetă, dacă este necesar, în cazul suprafeţelor foarte murdare. Nu folosiţi pe lemn sau suprafeţe lăcuite. Electrocasnicele se scot din priză înainte de a fi curăţate.

  Ştiaţi că produsele de curăţat cel mai frecvent folosite conţin substanţe periculoase şi sunt nocive pentru oameni şi mediul înconjurător?

  Aceste produse conţin substanţe chimice care pot provoca răni, alergii, urticarie, inflamaţii ale membranelor mucoase şi chiar astm. Pe termen lung, efectele substanţelor chimice pot provoca probleme de sănătate permanente.

  Atentie!

  Desi sunt ecologice, produsele de curatat pot provoca iritatii in contact cu ochii sau gura. A nu se lasa la indemana copiilor! In caz de contact cu ochii: clatiti cu apa din abundenta timp de 15 minute, apoi cereti sfatul unui medic! In caz de ingestie: nu va autoprovocati voma, ci beti un pahar cu apa si luati legatura cu medicul dumneavoastra.

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2011 © calivitavelcu.ro