Calivita

 

 

 

 

Natural Kitchen Cleaner (946 ml) - Detergent Bio Bucatarie

Natural Kitchen

Pret TVA inclus: 35,97 lei

  Beneficiile Produselor de Curatienie BIO

  Sunt obtinute din substante 100% biodegradabile;

  Contin 100% surfactanti de origine vegetala;

  Nu contin fosfati si dioxina;

  Nu contin materii prime obtinute din substante petrochimice;

  Nu contin ingrediente de origine animala;

  Nu sunt testate pe animale;

  Ambalajul este confectionat din materiale reciclabile;

  Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu standardele IRFA (Asociatia Internationala a Parfumurilor);

  Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agentia de Protectie a Mediului din SUA.

  Natural Kitchen Cleaner - Curatenie in bucatarie (miros de citrice)

  Produsele de curatenie cel mai frecvent folosite contin substante chimice active, care pot cauza efecte secundare precum alergii, inrosirea si inflamarea membranei mucoase sau chiar astm. Printre efectele pe termen lung ale substantelor chimice se numara si deteriorarea ireversibila a sanatatii.

  Gata cu produsele de curatenie care va pun sanatatea in pericol! Optati pentru solutia organica, optati pentru produsele Bio Caliclean de la Calivita!

  Produsele Bio Calivita corespund cerintelor crescande in domeniul ecologic si dermatologic si conving printr-o exceptionala capacitate de curatare. Toate produsele Bio Calivita pentru curatenie sunt versatile, multifunctionale si biodegradabile.

  Se recomanda mai ales pentru persoanele alegice, care au astm si care au probleme dermatologice.

  Calitatea Produsului este certificata de US EPA

  Pentru consumatori acest lucru inseamna ca specialistii de la US EPA au analizat ingredientele acestui produs si conformcercetarilor acestea nu sunt daunatoare pentru sanatatea umana precum si a mediului inconjurator.

  Mai mult decat atat ambalajul este facut din material reciclabil.

  Prin utilizarea acestui produs protejati mediul si sanatatea familiei voastre.

   

  Ingrediente Natural Kitchen Cleaner

  Apă filtrată, agenţi de curăţare vegetali, decil-glucozid, alcool din porumb, propilenglicol, citrat de sodiu, carbonat de sodiu, hidroxid de sodiu, parfum de citrice, colorant portocaliu natural.
  Biodegradabil. Nu conţine fosfaţi. Nu conţine înălbitori.

  Se poate utiliza pentru curăţarea aragazelor, aparatelor de bucătărie, cuptoarelor şi a interioarelor cuptoarelor cu microunde.

  Mod de utilizare Natural Kitchen Cleaner

  Se aplică pe suprafeţele murdare şi se curăţă cu ajutorul unui prosop de hârtie sau a unei cârpe. În cazul suprafeţelor sensibile, se testează întâi pe o zonă mică şi eventual care să nu se afle la vedere. Se repetă, dacă este necesar, în cazul suprafeţelor foarte murdare. Nu folosiţi pe lemn sau suprafeţe lăcuite. Electrocasnicele se scot din priză înainte de a fi curăţate.

  Ştiaţi că produsele de curăţat cel mai frecvent folosite conţin substanţe periculoase şi sunt nocive pentru oameni şi mediul înconjurător?

  Aceste produse conţin substanţe chimice care pot provoca răni, alergii, urticarie, inflamaţii ale membranelor mucoase şi chiar astm. Pe termen lung, efectele substanţelor chimice pot provoca probleme de sănătate permanente.

  Atentie!

  Desi sunt ecologice, produsele de curatat pot provoca iritatii in contact cu ochii sau gura. A nu se lasa la indemana copiilor! In caz de contact cu ochii: clatiti cu apa din abundenta timp de 15 minute, apoi cereti sfatul unui medic! In caz de ingestie: nu va autoprovocati voma, ci beti un pahar cu apa si luati legatura cu medicul dumneavoastra.

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi