Calivita

 

 

 

 

Noul New Life - Multivitamine pentru Gravide

 

  Ca părinţi, este normal să le oferim copiilor noştri tot ce e mai bun, încă din momentul conceperii. Pentru a face acest lucru, este esenţial ca femeia gravidă să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să consume vitamine, care nu doar că asigură o dezvoltare sănătoasă a fătului, ci sprijină şi organismul mamei, în timp ce vitamina B poate fi de ajutor la reducerea senzaţiei de greaţă din timpul sarcinii.  În această perioadă dorim să vă oferim tot ce e mai bun, astfel încât am îmbunătăţit produsul nostru cu vitamine New Life: pe lângă vitaminele şi mineralele de care aveţi nevoie în sarcină, produsul conţine acum de două ori mai mult acid folic şi o cantitate suplimentară de vitamina D. De ce este acesta un lucru benefic pentru mamă şi pentru copil?

   

  La începutul sarcinii, necesarul de acid folic al organismului creşte într-o asemenea măsură încât este aproape imposibil de satisfăcut doar prin alimentaţie. Importanţa sa nu poate fi pusă la îndoială, fiindcă reduce riscul de apariţie a dereglărilor sistemului nervos, cum ar fi autismul, retardul de vorbire şi defectele de tub neural, inclusiv riscul de spina bifida.


  Carenţa de vitamina D afectează 70% din populaţie până la sfârşitul iernii. Se poate scrie un întreg studiu doar despre consecinţele acesteia, dar haideţi să vedem ce repercusiuni are în cazul femeilor şi sugarilor:

  • reduce şansele de concepţie,
  • poate creşte riscul de apariţie a diabetului gestaţional,
  • poate afecta negativ sistemul osos al gravidei,
  • creşte şansele de apariţie a anumitor complicaţii de sarcină, cum ar fi preeclampsia (hipertensiune în sarcină),
  • poate afecta negativ sistemele imunitar, musculos, osos şi nervos ale fătului,
  • creşte de două ori riscul de diabet de tip 1 la copil.

    

 

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi