Calivita

 

 

 

 

 

 

 

  Reinnoit ca Iron Plus (Supliment Fier)

   

  Iron Plus - Supliment Pe Baza de Fier


  Te simţi adesea obosit, deprimat şi fără chef de lucru?

  Eşti susceptibil la infecţii?

  Acestea nu sunt decât câteva din simptomele pe care le poate cauza deficienţa de fier, însă trebuie să aflăm mai multe despre ea deoarece reduce calitatea vieţii a 30% din populaţie zilnic.

  Deficienţa de fier este cel mai des întâlnită deficienţă de nutrienţi din lume. Din păcate, multe persoane nu sunt conştiente de consecinţele acesteia, chiar dacă deficienţa de fier poate cauza dereglări permanente ale sistemului nervos. Dacă nu îi oferim corpului cantitatea de fier de care are nevoie, o perioadă mai lungă de timp, rezervele de fier încep să se epuizeze.

  Durata acestui proces diferă de la persoană la persoană deoarece, de exemplu, dacă avem o alimentaţie deficitară sau dacă avem probleme cu absorbţia, organismul nostru va primi o cantitate mai mică de fier decât în mod normal şi, chiar dacă această substanţă ajunge în organism, necesarul de fier poate fi mai mare decât de obicei (de ex. Datorită unei menstruaţii mai abundente sau hemoragiilor oculte).

  În ce situaţii avem nevoie de mai mult fier?

  • La femei, în perioada fertilă a vieţii, deoarece la menstruaţie pierdem o mare cantitate de
  sânge.
  • Pe perioada sarcinii. Ştiaţi că, în conformitate cu un studiu condus în Statele Unite, una din trei gravide suferă de deficienţă de fier? Din păcate, acest lucru nu afectează doar mama, ci şi fătul; printre cele mai serioase efecte se numără naşterea prematură şi retardul fizic şi mental al nou-născutului.
  • Suplimentarea cu fier nu este importantă doar în cazul fătului; şi copilul dvs. aflat în plin proces de creştere trebuie să consume suficient fier.
  Studiile ştiinţifice demonstrează că, la copiii care suferă de deficienţă de fier, dezvoltarea cognitivă şi comportamentul pot fi afectate pe viaţă, ireversibil.
  • Dacă în organism există focare de infecţie sau inflamaţie (şi bolile autoimune
  sunt incluse aici), atunci avem nevoie de o cantitate sporită de fier).
  • În cazul bolnavilor de cancer. Mai mult, chemoterapia poate înrăutăţi deficienţa
  de fier.
  • Dacă suferiţi de insuficienţă cardiacă cronică, această boală poate fi semnificativ
  influenţată de prezenţa unei cantităţi adecvate de fier.
  • Cercetătorii au observat interacţiuni între fier şi administrarea anumitor medicamente.
  De exemplu, fierul poate reduce tusea care apare ca efect secundar al medicamentelor
  pentru reducerea hipertensiunii.


  Doriţi să ştiţi de câte mg de fier aveţi nevoie pe zi?

  Conform ultimelor cercetări, în cazul femeilor aflate în perioada fertilă
  a vieţii este vorba de 18 mg, dar această doză poate creşte până la 27 mg în timpul
  sarcinii. Din acest motiv am relansat Iron Plus, unul dintre produsele noastre mai
  vechi, sub o formă nouă, conform rezultatelor ultimelor cercetări ştiinţifice.


  De acum încolo, tabletele de Iron Plus vor conţine de circa 1,5 ori mai mult fier – 14 mg în loc de 10 mg într-o singură tabletă. Am reuşit să facem acest lucru folosind chiar o cantitate mai mică de excipienţi, astfel încât tabletele sunt mai mici.

  Nu uitaţi că produsul nostru conţine în continuare fier de cea mai înaltă calitate, sub formă de legături organice, precum şi vitamina C şi un complex de bioflavonoide din citrice, ceea ce poate avea ca rezultat o absorbţie  şi utilizare de până la patru ori mai mari!


  Consultaţi-vă medicul şi căutaţi noul nostru Iron Plus la un preţ ce bate concurenţa!

Produsul Iron Plus

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi