Calivita

 

 

 

 

O sanatate mai buna cu vitamina D

 

  Dacă v-aţi îmbolnăvi, la cine aţi apela? Cei mai mulți oameni ar merge la un medic instruit convenţional. Dar aici este problema. Medicii slab instruiţi din Occident nu sunt în măsură să vă învețe cum să păstraţi o sănătate optimă. Deci, dacă medicii nu ştiu, de ce se bazează oamenii pe ei pentru „tratamente”?

   

  Există un remediu pentru răceală şi pentru multe altele

   

  Întrebați pe oricine care ia 5 000 UI de vitamina D3 sau mai mult și vă vor spune că niciodată nu au răcit şi nu au avut gripă. Conform profesorului John White, de la Universitatea McGill, şi multor altora, vitamina D are capacitatea de a regla sute de antibiotice sau de peptide antimicrobiene din corpul nostru. Cu alte cuvinte, nu vă lăsaţi păcăliţi de înșelătoarele campanii de marketing (vaccinul antigripal toxic) – vitamina D este mai bună decât medicamentele!

   

  Gândiţi-vă! De ce majoritatea oamenilor răcesc în timpul iernii? Ar putea fi din cauza lipsei de soare și a unui nivel scăzut de vitamina D în organism? Potrivit dr. John Cannell, „aproape orice boală infecțioasă care este comună în timpul iernii este cauzată de lipsa de vitamina D”.

   

  Studiile epidemiologice confirmă faptul că, cu cât sunt mai mici nivelurile dvs. de vitamina D, cu atât aveţi un risc mai mare de a muri de majoritatea bolilor infecţioase.

   

  Beneficiile de sănătate ale vitaminei D

   

  Doriți să evitaţi infecţiile respiratorii superioare? Între 1988 și 1994, cercetătorii de la Harvard Medical School au făcut un studiu pe 19 000 de oameni (în vârstă de peste 12 ani), cu o medie de vârstă de 39 de ani, şi au găsit o legătură între nivelurile scăzute de vitamina D şi infecţiile respiratorii superioare. Studiul a constatat că persoanele cu un nivel scăzut de de vitamina D în sânge au avut cu 55% mai multe şanse de dezvolta o răceală, gripă sau infecţii respiratorii superioare.

   

  Mai multe studii ştiinţifice au arătat că vitamina D ne poate proteja de cancerul de colon, de prostată, de sân şi de alte tipuri de cancer. În plus, cercetările asupra vitaminei D sugerează că ar putea preveni diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, scleroza multiplă, bolile autoimune, schizofrenia şi alte probleme de sănătate.

   

  În 2003, dr. John Cannell a creat Consiliul de Vitamina D, ca urmare a unui interes reînnoit în nutriția clinică, în timp ce lucra ca psihiatru la Spitalul de Stat din Atascadero. Fiind un activist născut, s-a găsit în fruntea mai multor campanii în timpul vieții sale, inclusiv la reforma învățământului și la campania anti-fumat.

   

  Dr. Cannell a publicat mai multe lucrări despre vitamina D și tine adeseori seminarii pe tema asta peste tot în Statele Unite. Dr. Cannell deţine un doctorat în Medicină de la Universitatea din Carolina de Nord.

   

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi