Calivita 

 

 

 

 

Pregatiti-va pentru sezonul de bikini. Prima parte: Dieta

 

  Desi mai este pana la vara, poate va puteti intreba ce masuri de ultim moment ati putea lua pentru a avea corpul pregatit pentru bikini. Desi ne chinuim sa avem un corp puternic si sanatos tot anul, gandul ca l-am putea arata intr-un costum de baie poate fi destul de motivant pentru a scapa de acele 2-5 kilograme care parca nu vor sa dispara. Cateva ajustari in dieta va pot ajuta sa scapati de acele cateva kilograme incapatanate, fara sa va simtit atat de privati de mancare.Nu trebuie sa va schimbati intreaga dieta, dar cateva mici modificari va pot garanta succesul.


  Evitati sa beti caloriile.

  Studiile au aratat ca mai toate caloriile din lichide nu ne satisfac in aceeasi maniera precum mancarea solida. De la cafele la sucuri, aceste bauturi asigura calorii, dar forte putini sau deloc nutrienti. Alte baturi din aceeasi clasa sunt bauturile alcoolice. Alcoolul asigura sapte calorii pe gram, mai mult decat carbohidratii si proteinele, care asigura patru calorii pe gram (grasimea asigura cel mai mult; 9 calorii pe gram). Acele cocktailuri si berile din weekend servite la un gratar cu prietenii pot adauga destul de multe calorii, astfel incat sa nu puteti scapa de ultimele kilograme.


  Renuntati la dulciuri.

  Cu totii preferam ceva dulce dupa o masa, dar incercati sa renuntati la dulciuri pentru cateva saptamani. Daca doriti ceva dulce, incercati niste fructe, iaurturi de fructe cu 100 de calorii sau mai putin sau budinca fara zahar. Pentru o gustare aproape fara niciun strop de zahar incercati niste jeleu fara zahar sau o guma fara zahar.


  Lasati macare in farfurie.

  Cu totii am fost invatati de mici sa mancam tot din farfurie. Cu totii mancam tot ce ne este pus in farfurie si o facem foarte repede. Incercati sa lasati cate putin in farfurie, la fiecare masa si veti reduce considerabil consumul de calorii. Ati crede ca 4-5 guri nu va face diferenta, dar daca o faceti destul de des, lipsa caloriilor din acele 4-5 guri se va face vazuta si veti pierde din greutate cu succes.

  Luati gustari cu cap.

  Am devenit o natie care ia gustari cu orice ocazie, indiferent daca ne este foame sau nu. Cred ca gustati ceva chiar si in momentul in care cititi aceste cuvinte. Gustarile pot face parte dintr-o dieta echilibrata, dar daca alegeti gustarile potrivite, la ora potrivita, puteti pierde din greutate. Daca, in medie, gustarile dvs. au 200 de calorii, incercati sa reduceti consumul la jumatate. Daca faceti asta o data pe zi, in fiecare zi, veti pierde 700 de calorii. Daca luati o gustare de doua ori pe zi si reduceti cosumul la jumatate in ambele cazuri, atunci veti pierde 1400 de calorii din consumul saptamanal.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro