Calivita 

 

 

 

 

Produse Calivita Noi in 2013

 

 

  Ce s-a întâmplat în 2013? Ca şi până acum, anul acesta am ţinut conştiincioşi pasul cu progresele tehnologice, cu rezultatele ultimelor cercetări ştiinţifice şi cu cele mai noi trenduri şi, astfel, ne-am reînnoit paleta de produse.


  Bineînţeles, nu ne oprim aici, ci deja lucrăm la hiturile anului 2014.
  Urmăriţi-ne în CaliNews, pe site, pe Facebook sau pe telefonul celular!

  La începutul anului am acceptat provocarea de a ne moderniza unul dintre cele mai bine vândute produse, C 1000: l-am suplimentat cu măceşe organice, pentru a amplifica efectele benefice ale vitaminei C cu conţinutul lor bogat de bioflavonoide. Noul C 1000 Plus s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, devenind un produs foarte îndrăgit în cel mai scurt timp.

  Anul acesta a adus schimbări majore şi în familia de produse cu Coenzima Q10.
  După ce am analizat cu atenţie rezultatele ultimelor cercetări, am ajuns la concluzia că doza crescută de Q10 are efecte benefice complet noi. În timp ce o doză scăzută poate sprijini vitalitatea de zi cu zi a organismului, o doză zilnică de 50-100-120 mg poate avea ca rezultat o ameliorare semnificativă a stării în caz de insuficienţă cardiacă, hipertensiune arterială, migrenă sau paradontoză.

  Din acest motiv am introdus Mega CoQ10 Plus cu 50 mg Q10 şi Super Mega CoQ10, cu 120 mg Q10 şi, de asemenea, am mărit produsul existent Super CoQ10 Plus cu 33%, fără a modifica preţul.


  Acai, care a cucerit deja America, se vinde în reţeaua noastră din toamnă, membrii noştri putându- l consuma sub formă lichidă, fără coloranţi, arome sau conservanţi artificiali. Aşa cum îi spune şi numele, fructele de acai din produsul Organic Acai
  provin de pe plantaţii organice, astfel încât valoroşii antioxidanţi din aceste fructe nu sunt contaminaţi, iar procesul de producţie a sucului nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător.


  Vă oferim acum foarte îndrăgitul nostru produs Iron Plus sub formă de tablete mai mici, cu o cantitate mai mare de substanţe active.
  Am crescut cantitatea de fier sub formă de legături organice cu 40%. Absorbţia şi utilizarea fierului este în continuare sprijinită de adaosul de vitamina C şi de complexul
  de bioflavonoide din citrice.
  Între timp, am adus îmbunătăţiri semnificative broşurii Viaţă de calitate şi Catalogului produselor. Drept rezultat, aceste publicaţii apar acum într-o nouă formă, cu un conţinut inedit, oferind o imagine completă a companiei noastre, a modului său
  de operare şi a produselor noastre de o calitate excelentă.


  Şi asta nu e tot! Fiindcă produsul nostru deosebit de popular, D-drops, un preparat excepţional cu vitamina D (un produs lichid, uşor de dozat, fără coloranţi, arome sau conservanţi artificiali, la un preţ accesibil), este necesar întregii familii, la sfârşitul
  anului am pus din nou în vânzare Family Pack!
  Astfel, pute ţi cumpăra 4 sticluţe de D-drops la preţ de 3: aceasta este contribuţia noastră la sănătatea celor dragi dvs.!

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi

Produse recomandate

Noni Sirop

Omega 3

Mega Protect 4 Life