Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Produse Cosmetice Organice

 

 

  De ce avem mult mai multă grijă la ce „băgăm în corp” decât la ce „punem pe corp”? Toată lumea cunoaşte avantajele unei alimentaţii sănătoase, dar cum rămâne cu îngrijirea părului şi a pielii? Organismul nostru nu absoarbe doar substanţele ingerate pe cale orală, ci şi pe cele aplicate pe piele, care ajung astfel în circulaţie.

  Ca în orice alt domeniu, şi în cazul produselor cosmetice preferăm soluţiile rapide, iar  ingredientele sintetice satisfac această cerinţă: efectul lor este rapid şi sunt agresive, au doar scop estetic şi promit (şi oferă) efecte vizibile imediat. Însă, dacă îi oferim pielii noastre nutrienţii de care are nevoie, aceasta are capacitatea de a se regenera singură.

  Dacă ar fi să spunem, în doar câteva cuvinte, de ce produsele cosmetice organice sunt mai bune decât cele obişnuite, am putea afirma: fiindcă sunt mai sănătoase şi mai de calitate. Dar haideţi să analizăm în detaliu care sunt avantajele utilizării produselor cosmetic organice.

  Sigure, fără efecte secundare

  Ingredientele active din produsele organice sunt de natură vegetală, iar majoritatea provin de pe plantaţii organice, unde nu se folosesc pesticide, fertilizatori sau ierbicide, astfel încât nu ne împovărează organismul cu substanţe chimice.

  Produsele cosmetice organice pot fi folosite o viaţă întreagă fără efecte adverse asupra sănătăţii. Nu trebuie să te temi că ingredientele lor artificiale pot creşte riscul de cancer, îţi pot distruge ficatul sau sistemul imunitar, pot cauza probleme respiratorii, dereglări hormonale sau dureri cronice de cap. Nu trebuie să vă temeţi că substanţele sintetice vă vor distruge structura părului sau a pielii, care vor deveni prea uscate sau fotosensibile sau că vă vor apărea reacţii alergice cutanate.

  Mai eficiente

  În cazul produselor organice, ingredientele active sunt extrase în mod natural şi procesate  minim, astfel încât ingredientele inactive să fie şi ele naturale, să nu conţină conservanţi artificiali şi să nu fi suferit modificări genetice. Acum puteţi înţelege de ce produsele organice sunt mult mai bogate în vitamine, minerale şi alţi nutrienţi de origine vegetală
  şi de ce s-au dovedit a fi mult mai eficiente.

  Potrivite pentru toate tipurile de piele şi păr

  Produsele cosmetice organice pot fi folosite şi de persoanele cu pielea grasă sau sensibilă, fără teama că aceasta se va deteriora din cauza alegerii neportivite a cremei.

  Ideale pentru copii

  Cu toate că copiii preferă produsele folosite de restul colegilor de grupă sau de clasă, sănătatea pielii lor şi protejarea împotriva alergiilor sunt cel puţin la fel de importante pentru părinţii lor.

  Întreaga familie poate folosi produsele cosmetice organice, aşa că de ce să nu încercăm să îi facem pe copiii noştri să le îndrăgească?  Ne vor fi recunoscători dacă le vor dispărea erupţiile cutanate.

  Produse ecologice

  Produsele cosmetice care conţin metale grele şi substanţe chimice poluează aerul şi apa şi ajung adesea în sistemul de canalizare. Folosind produse cosmetice organice, puteţi contribui la protecţia mediului şi puteţi asigura un viitor mai sănătos copiilor voştri. În plus, aceste produse nu au fost testate pe animale.

  Incercaţi noile produse OrganiCare – gel de duş, loţiune de corp, şampon şi balsam de păr. Am împachetat într-un ambalaj elegant forţa şi puritatea naturii, adăugându-i un parfum suav şi  delicat, pentru a vă ajuta să redaţi pielii şi părului dvs. Aspectul natural.

   

  Avem onoarea să vă anunţăm că familia noastră de produse cosmetice organice OrganiCare este acum disponibilă în reţeaua CaliVita.

  În timpul procesării ingredientelor noastre organice – aloe vera, măsline, germeni de grâu, lavandă, rozmarin şi seminţe de Shea – nu folosim aditivi chimici şi întregul proces de producţie se desfăşoară la temperaturi la care eficacitatea ingredientelor active este menţinută 100%. Cu toate că această metodă tradiţională de producţie este costisitoare, deoarece implică muncă manuală şi o atenţie specială, rezultatul final vorbeşte de la sine.

   

  PASTĂ DE DINŢI ORGANICARE CU ALOE VERA - pentru gingii sănătoase
  Răcoreşte cu puterea plantelor, curăţă delicat dinţii şi calmează gingiile inflamate.

  PASTĂ DE DINŢI ORGANICARE CU ARGILĂ ALBĂ - pentru dinţi strălucitori
  Gust plăcut de lămâie şi nalbă, efect dezinfectant şi de albire.

  Balsam de prim ajutor din farmacia naturii

  Produs cu acţiune imediată, efect de răcorire şi relaxare în caz de:
  • dureri reumatice,
  • crampe şi întinderi musculare,
  • arsuri solare,
  • muşcături de insecte,
  • căi respiratorii blocate.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi