Calivita

 

 

 

 

Produse Calivita International

 

  Era anul 1990 in California cand ideea unei noi corporatii in domeniul medical ne-a venit in minte. O companie care sa sustina si sa sprijine shimbarile economice si ale stilului de viata din acea perioada care erau in Europa.

  Filozofia firmei era in popularizarea unui stil de viata sanatos si adoptarea unei alimentatii sanatoase lucru care in America deja functiona de cateva decade.

  Noi am considerat ca acesta filozofie care presupune ca vitamine si mineralele sunt esentiale pentru a completa nutrientii care lipsesc din organism va incuraja spiritul a noi intreprinzatori din regiune.

  Suntem bucurosi ca ne-am adus contributia la ceea ce s-a intamplat in perioada urmatoare in numeroase zone si anume:

  - educarea populatiei in importanta vitaminelor si suplimentelor alimentare;

  - constientizarea in randul populatiei a importantei pe care o are preventia si o alimentatie sanatoasa;

  - adoptarea unui stil de viata sanatos pentru mentinerea sanatatii.

  In ultimi 25 de ani aplicand acest principiu am ajuns un jucator important in acesta regiune.

  Cultul in vitamine - de la vitamina C la Paraprotex

  In anii '90, cu exceptia unor vitamine de baza, efectul suplimentelor alimentare si vitaminelor noastre erau necunoscute. La inceput multivitamine, coenzima Q10, antioxidantii, suplimentele de slabit erau complet necunoscute. Insa in zilele noastre cultul pentru folosirea suplimentelor alimentare a crescut foarte mult devenind chiar popular.

  Preturi bune fara a face compromisuri la calitate, timp de peste 2 decenii

  Calitatea Premium este ceea ce caracterizeaza toate produsele noastre. In toata aceasta perioada am acordat o atentie deosebita imbunatatirii gamei de produse pastrand in acelasi timp un pret rezonabil. Avand o experienta deosebita in acest domeniul vom continua acest proces pentru a va oferii tot ce este mai bun pe piata.

  Introducerea Idei unui stil de viata sanatos

  Calivita International a depus eforturi pentru raspandirea idei unui stil de viata sanatos prin mai multe mijloace cum sunt:

  - editarea cartii Biblia Vitaminelor;

  - organizarea de conferinte medicale;

  - organizarea de traninguri de produse.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2009 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi