Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Produse Noi Calivita 2014

 

buton_vizualizare_aviz 

 

  Unul dintre principiile de bază ale CaliVita este dezvoltarea continuă. În acest scop, urmăm îndeaproape progresul rapid al știintei și tehnologiilor de productie, precum și modificările înregistrate în cererea consumatorilor. Și anul acesta am rămas fideli acestei abordări, fapt ce a avut drept rezultat reînnoirea gamei de produse existente și introducerea unora noi.

  Făcând o trecere în revistă a noutătilor de anul acesta, putem spune că cei mici au  fost în centrul atentiei, dar nu i-am uitat nici pe ceilalti membri ai familiei!

  Anul acesta am adus o serie de îmbunătătiri produsului  New Life, un produs cu vitamine si minerale esentiale pentru dezvoltarea fătului si sănătatea mamei. În  baza celor mai recente cercetări stiintifice,  care subliniază rolul acidului folic în timpul sarcinii si ne-au atras atentia asupra importantei vitaminei D si a frecventei înfricosătoare a deficientei acestei vitamine, am dublat cantitatea de acid folic ­si am crescut cantitatea de vitamina D cu 400 UI, astfel încât New Life oferă acum un ajutor sporit pe parcursul sarcinii.

  Începând cu anul acesta, îndrăgitul  nostru produs  Infant Formula, esential pentru familiile cu copii mici, are un gust ­si mai plăcut s­i mai intens de portocale, natural. Acest produs lichid este usor de amestecat în alimente sau băutură, dar este gustos si consumat separat, iar continutul său de vitamine este adaptat la nevoile celor mici, astfel încât contribuie la sănătatea si dezvoltarea copiilor, sprijinindu-le, în acelasi timp, si sistemul imunitar.

  Ne-am gândit însă si la copiii putin mai mari si am creat un produs complet nou.  Conform mărturiilor consumatorilor, recent  introdusul produs Gummy Kids a cucerit  inimile multor copii ­si părinti cu forma si continutul jeleurilor sale. Vitaminele A, D i B12 , care contribuie la  dezvoltarea, functionarea sistemului imunitar si la formarea sângelui, au fost suplimentate cu vitaminele C i E, cu efect antioxidant, precumsi cu zinc, care nu doar că ne ajută să facem fată anotimpului răcelii s­i gripei fără a ne îmbolnăvi, ci este esential si pentru metabolismul carbohidratilor si functionarea glandei tiroide.

  Contine doar coloranti si arome naturale, fără îndulcitori si conservanti artificiali. În plus, dacă vei cumpăra Gummy Kids Pack, vei primi un album Dino Park pentru abtibilduri, cu ajutorul căruia copiii pot învăta despre dinozauri prin joc.

  Ca să poti trece fără nicio problemă de toamnă si iarnă, anul acesta am creat SambuRex Pack, care îti oferă patru produse la pret de trei, pentru a asigura protectia întregii familii. Concentratia ridicată de soc negru, zinc, echinaceea organică si astragalus oferă un  ajutor de nădejde împotriva gripei, conform cercetărilor si feedbackului primit de la clienti.

  LiverAid face deja de multă vreme parte din farmacia ambulantă a multor persoane, datorită faptului că extractul de armurariu si aminoacizii ce contin sulf din compozitie contribuie la functionarea s­i protectia ficatului. În cazul terapiei de detoxifiere, al consumului prelungit de medicamente sau al unei boli hepatice, produsul poate sprijini ficatul, contribuind la functionarea sa eficientă. Pentru ca acest ajutor să devină si mai eficient, am mărit de patru ori cantitatea de extract de armurariu, fără a reduce cantitatea celorlalte ingrediente active!

  De acum încolo, EveryMoment îti va asigura sănătatea intimă în locul produsului IntiMoments. Am modificat nu doar ambalajul îndrăgitului nostru produs cosmetic pe bază de plante, ci am adăugatsi o serie de ingrediente mai moderne si naturale, ceea ce ne-a permis să îi lărgim domeniul de utilizare, asa cum implică si denumirea, astfel încât, pe lângă uzul intim, să poată fi folosit de întreaga familie.

   

  sau Comandă Telefonic: 0741.101.409, 0762.293.572, 0728.862.949.

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi