Calivita 

 

 

 

 

 

 

Dacă e martie, e Gummy Kids. Cumperi 1, primești 2!

Pret TVA inclus: 62,59 lei

 

Primăvara, pe măsură ce vremea se încălzește, tot mai mulți copii se îmbolnăvesc.

Aceasta poate părea o contradicție, însă nu este, deoarece vremea rece și alimentele cu un conţinut redus de vitamine din timpul iernii slăbesc sistemul imunitar al copiilor, care nu se poate regenera decât treptat.

Cum sprijină CaliVita trecerea de la iarnă la primăvară?

Dacă vei cumpăra Gummy Kids în martie, îți oferim 2 la preț de 1.

Gummy Kids este un complex de vitamine și minerale care sprijină dezvoltarea echilibrată și întărirea rezistenței copilului tău. Conține vitaminele A, C, E, B6 și B12, acid folic, biotină, acid pantotenic, iod, zinc și chiar cea mai activă formă a vitaminei D, vitamina D3, care are un efect benefic asupra dezvoltării osoase și musculare, a funcționării sistemului imunitar și poate reduce riscul apariției diabetului infantil.

De ce ar trebui să alegi Gummy Kids?

  • Fiindcă vitaminele noastre sunt colorate, au formă de dinozauri și sunt ușor de mestecat, așa că le vor atrage cu siguranță atenția copiilor tăi.

  • Fiindcă vitaminele noastre sunt gustoase, așa că nu mai trebuie să alegi între un produs plăcut la gust sau unul sănătos.

  • Deoarece conțin cea mai activă formă a vitaminei D, pe lângă „vitaminele obișnuite”, așa că nu mai e nevoie să se consume mai multe produse.

  • Fiindcă am obținut culoarea și gustul vitaminelor în mod natural, pentru a-ţi putea proteja copiii de agenții artificiali de colorare.

  • Deoarece la fiecare produs cumpărat primeşti un abțibild cu dinozaur, așa că vă puteți îmbogăți în continuare colecția de dinozauri din parcul preistoric.

  • Și, să o mai spunem o dată, acum primeşti 2 flacoane de GummyKids și 2 abțibilde la preț de 1, așa că îi poți oferi copilului tău cantitatea de vitamine de care are nevoie practic gratuit!

 

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi