Calivita 

 

 

 

 

 

 

 

Reducerea Efectelor Imbatranirii

 

 

  Piele cu un aspect mai tânăr

   

  Pielea îmbătrânită poate capăta un aspect mai tânăr folosind mai multe tehnici diferite. Pentru a avea o piele cu un aspect mai tânăr, puteţi folosi suplimentele alimentare, loţiuni de îngrijire a pielii, vă puteţi îmbunătăţi obiceiurile alimentare, puteţi face exerciţii fizice sau puteţi apela la chirurgie plastică

   

  Fiecare tehnică face suprafaţa pielii să pară mai tânără prin reducerea texturii slabe, a creşterilor anormale, a decolorări sau a ridurilor.

   

  Prețul tehnicilor de îmbunătățire a aspectului pielii variază. În plus, în funcţie de metodele folosite, poate dura ceva timp până să apară rezultate. Multe persoane aleg să folosească diverse tehnici pentru a oferi pielii un aspect mai tânăr.

   

  Produsele de îngrijire a pielii

   

  Persoanele care folosesc loţiuni, creme și unguente hidratante vor avea o textură a pielii mult mai bună. Pielea facială uscată tinde să dezvolte riduri aproape de ochi şi în jurul gurii. Ridurile din aceste zone se înrăutăţesc şi fac persoanele să pară mai în vârstă decât sunt cu adevărat. Hidratarea în fiecare zi cu loţiuni de calitate, care conțin vitamina C, acid alfa hidroxi sau ingrediente retiniene, menţin porii la dimensiuni mici. Puteţi găsi numeroase produse de hidratare în magazinele de specialitate.

   

  Şi medicii vă pot prescrie  produse care oferă ingrediente specializate, care reduc aspectul de îmbătrânire al ţesuturilor pielii. În același timp, trebuie să folosiţi creme de protecţie solară pentru a evita deteriorarea pielii sensibile de către razele ultraviolete ale soarelui, care poate determina apariţia mai multor riduri și poate provoca decolorarea pielii.

   

  Chirurgia cosmetică

   

  Sunt disponibile mai multe proceduri chirurgicale care pot reduce ridurile şi decolorarea pielii. Exfolierea chimică, care foloseşte diverse tipuri de acizi, poate reduce petele de vârstă, cicatricile de acnee sau ridurile în doar câteva ore.

   

  Chirurgii cosmeticieni oferă diverse proceduri care pot reduce dimensiunea porilor faciali. În plus, puteţi apela şi la o procedură care folosește un produs de umplere, cum ar fi acidul, grăsimea sau colagenul, pentru a reduce ridurile.

   

  Există şi alte proceduri chirurgicale invazive, care pot fi făcute pe faţă şi în alte zone ale corpului. Aceste proceduri sunt mult mai complexe şi necesită un timp de recuperare mai mare. Alte opţiuni sunt liftingul sau augmentarea feței, abdomenului, sânilor şi a altor părţi ale corpului.

   

  Suplimente alimentare

   

  Îmbunătățirea dietei poate ajuta la reducerea aspectului neplăcut al pielii. Consumul unei cantități adecvate de apă, în fiecare zi, poate menţine pielea hidratată. Evitarea cafeinei, zahărului și a alcoolului menţine întregul corpul sănătos, inclusiv pielea. O dietă care conţine multe fructe şi legume proaspete, carne macră, produse lactate şi cereale integrale oferă nutrienți care ajută la înnoirea celulelor pielii.

   

  Suplimentele alimentare, sub formă de tablete, pulberi sau lichide, sunt vitale pentru repararea pielii deteriorate. Un aport crescut de vitaminele E și B ajută ţesutul pielii să arate mai sănătos și mai tânăr.

  Produs Calivita Recomandat: Vitamina E , Stress Management

   

  Exerciţii fizice pentru o piele mai tânără

   

  Există mai multe avantaje ale exerciţiilor fizice pentru a crea o piele mai tânără. Exerciţiile aerobice ajută la îmbunătăţirea sistemului cardiovascular, a capacităţii pulmonare și a fluxului de sânge.

   

  Nivelurile ridicate de oxigen și buna circulație a sângelui îmbunătățesc aspectul pielii. În același timp, ridicatul greutăţilor îmbunătăţeşte rezistența osoasă. Structurile tonifiate ale muşchilor, ligamentelor şi tendoanelor sunt extrem de importante pentru a ajuta la îmbunătăţirea aspectului fizic.

   

Apasă aici pentru a merge în partea de sus a paginii

 

Acest site este deţinut, administrat şi menţinut de Velcu Elena, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent menţionat mai înainte este singurul responsabil de conţinutul acestui site, iar Reţeaua CaliVita® International şi entităţile sale operatoare nu au nicio responsabilitate cu privire la acest site.

2014 © calivitavelcu.ro

 

Mergi la Cosul de Cumparaturi